Menu

14-11-2019 > Heemkundekring houdt Historisch Café

Op donderdag 14 november a.s. organiseert Heemkundekring Schaijk – Reek een gezellige avond die de naam ‘Historisch café’ heeft meegekregen, waarbij het publiek kan luisteren naar boeiende verhalen over hoe het leven er in vroeger tijden aan toe ging. De avond is voor iedereen toegankelijk. Niet-leden van de kring betalen een entree van € 2,50 euro, waarbij een kopje koffie is inbegrepen. Aanvang 19.30 uur in De Komme, Netjeshof 2 in Schaijk.

 

Deze keer hebben we Henk van Ras, onder andere voorzitter van de KBO Schaijk en mede-oprichter van de Zorgcoöperatie uit Schaijk bereid gevonden zijn levensgebeurtenissen en herinneringen met ons te delen. Henk is geboren en getogen ‘op Mun’ en een bekende persoon in Schaijk. 

Ton Cruijsen zal Henk interviewen en zo zullen we veel aan de weet komen over zijn jeugd, het gezin en de buurt waarin hij opgroeide en hoe hij volwassen is geworden. Ook komt onder andere de rol van de kerk aan de orde, het verenigingsleven en de wijze waarop men in het dorp leefde.

U bent van harte welkom.

Betreft:            Historisch café 

Datum:            14 november 2019

Locatie:            De Komme, Netjeshof 2 te Schaijk

Laatst aangepast opzaterdag, 16 november 2019 08:15

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

terug naar boven