Menu

27 oktober - TIONA Schaijk treedt op met TIONA Nijnsel

‘Nationale TIONA-avond’ in Nijnsel

Smartlappenkoor TIONA uit Schaijk is uitgenodigd om op zaterdag 27 oktober a.s. een gezellige avond te verzorgen samen met blaasorkest TIONA uit Nijnsel. Ook andere clubs met dezelfde naam zijn uitgenodigd op deze avond. (Er schijnt nog een wielerclub, dartclub, zaalvoetbalteam, skiclubje, bowlingteam en biljartteam te bestaan met de naam TIONA.) Bij alle clubs staat TIONA voor Thuis Is Ook Niet Alles.  Allemaal clubs die het dus gezellig vinden zo nu en dan eens van huis te zijn.

Blaasorkest Tiona in Nijnsel organiseert elk jaar op de laatste zaterdag van oktober een ‘Blaasorkest Plus’- avond, waarop andere muziekgezelschappen worden uitgenodigd om met hen een gezellige avond te verzorgen. Deze avonden vinden steeds plaats in hun thuisbasis, zalencentrum De Beckart in Nijnsel, bij Sint Oedenrode. Dit jaar bestaat het blaasorkest 20 jaar en men wilde dus iets speciaals doen. Vandaar dat het idee ontstond voor deze ‘nationale Tiona-avond’.

De avond wordt vooral gevuld met afwisselend een optreden van het smartlappenkoor en van het blaasorkest. Halverwege de avond worden ook enkele nummers gezamenlijk uitgevoerd. Spannend, maar het belooft erg gezellig te worden.

Iedereen is welkom om deze avond vol met zang en swingende blaasmuziek mee te maken. De toegang is gratis. De avond begint om 20 u., de zaal is open vanaf 19.30 u.

Adres zalencentrum De Beckart: Oude Lieshoutseweg 7, Nijnsel / St. Oedenrode

Corry van Schaijk

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven