Menu

Studio Maashorst: SNEU 3

Studio-Maashorst is nieuw in Schaijk! Onze studio is landelijk gelegen: letterlijk aan de rand van de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. De Studio staat in een grote tuin met diverse break-out mogelijkheden. De ruimte boven in de schuur meet 12x5 meter; ruim voldoende plek voor workshops, lezingen, vergaderingen tot 25-30 personen. Om deze nioeuwe mogelijkheid onder de aandacht te brengen organiseren we zelf ook evenementen:

Vrijdag 30-03-2018, 20:00 uur > SNEU 3

Schaijkse Nerds Eenmalig United. Eenmalig??? Hou je van jaren '80 en '90 arcade games, dan is dit een leuk avondje met 6 TV hoekjes, alle platforms van toen en 20.000 spellen. Krijgen we weer een leuke groep bij elkaar dan wordt dit weer een heerlijk avondje gamen met Pacman, Galaga, Hyper Olympic, Donkey Kong en andere gave games van toen.

Geschikt voor 18 jaar en ouder. Gratis entree, inclusief koffie of thee. Wel even aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bas Griffioen

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Schaijkse evenementenpagina's

Organiseer je ook een jaarlijks terugkerend evenement in Schaijk? Presenteer je zelf op Schaijk een Werelddorp!