Menu

Studio Maashorst: Lezing over de maan en het heelal

Studio-Maashorst is nieuw in Schaijk! Onze studio is landelijk gelegen: letterlijk aan de rand van de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. De Studio staat in een grote tuin met diverse break-out mogelijkheden. De ruimte boven in de schuur meet 12x5 meter; ruim voldoende plek voor workshops, lezingen, vergaderingen tot 25-30 personen. Om deze nioeuwe mogelijkheid onder de aandacht te brengen organiseren we ook lezingen. De eerste nemen we zelf voor onze rekening:

Zaterdag 27-01-2018, 16:00 uur > De Maanlanding van 1969

Lezing door Bas Griffioen over de maan, de maanlanding in 1969 en de niet te bevatten grootte van het heelal. Anderhalf uur inzicht in hoe knap het was dat ze dat bijna 50 jaar geleden voor elkaar konden krijgen. Geen hoogstaande technische zaken, maar een verzameling algemeen bekende informatie op een rijtje gezet tot een ongelofelijk verhaal. Zeker ook het einde als we gaan bekijken hoe dichtbij die Maan eigenlijk staat en hoe groot dat heelal wel niet is...

Geschikt voor 12 jaar en ouder. Gratis entree, inclusief koffie of thee. Wel even aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bas Griffioen

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Schaijkse evenementenpagina's

Organiseer je ook een jaarlijks terugkerend evenement in Schaijk? Presenteer je zelf op Schaijk een Werelddorp!