Menu

Speuren naar (wild)sporen

Speuren naar (wild)sporen

Platform Toerisme Landerd organiseert zaterdag 28 oktober 2017 samen met de Wildbeheereenheden van Schaijk en Zeeland een tocht door de bossen. Onder leiding van de leden van de Wildbeheereenheden wordt gezocht naar sporen van onder andere dassen, vossen , hazen en ander klein wild, reeën in het bijzonder. Met een beetje geluk is er een kans om tijdens de schemering oog in oog te komen staan met dit klein wild.

De leden van de Wildbeheereenheden geven tijdens de wandeltocht uitleg over klein wild, hun leefwijze en zij laten de deelnemers kennismaken met de diverse sporen die deze dieren achterlaten in de bossen. Ook vertellen zij over de taken van wildbeheereenheden.

De startlocaties zijn de parkeerplaats van voetbalvereniging Festilent in Zeeland en tuincentrum Verstegen aan de Willibrordusweg 6 in Schaijk, rechts bij de ingang van het tuincentrum.

De tocht start exact om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Deelnemers dienen daarom uiterlijk 15.45 uur aanwezig te zijn. Stevig schoeisel en kleding die tegen een stootje kan is aanbevolen. Na afloop is er voor iedere deelnemer een kop soep.

Deelname is gratis en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Aanmelden voor de tocht is verplicht en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol is vol. Aanmelding kan tot woensdag 25 oktober. Vermeld bij aanmelding uw naam, e-mailadres, woonadres, telefoonnummer, het aantal deelnemers dat u aanmeldt en de gewenste startlocatie. Platform Toerisme Landerd informeert u tijdig per e-mail bij welke startlocatie u op 28 oktober wordt verwacht.

Voor meer informatie: www.vvvlanderd.nl

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Schaijkse evenementenpagina's

Organiseer je ook een jaarlijks terugkerend evenement in Schaijk? Presenteer je zelf op Schaijk een Werelddorp!