Menu

Tiona Smarties wederom nostalgie uit de jaren ´50/´60

Tiona Smarties 2017

Wederom nostalgie uit de jaren ’50 en ’60 op 23 september!

Ook dit jaar gaat Smartlappenkoor Tiona (Thuis Is Ook Niet Alles) terug in de tijd, samen met de band Rob, Ria, Ronnie & de Zippers.

Op zaterdagavond 23 september vindt het jaarlijkse Smartiesfestival van Tiona plaats in Feesterij de Potter in Schaijk.

Na het grote succes van vorig jaar gaat Tiona wederom een halve eeuw terug in de tijd. Een programma met Nederlandstalige muziek dat riekt naar het sentiment van de jaren ‘50 en ’60. De tijd dat Nederland nog smaller was dan smal, nog braver dan braaf. Lieve liedjes, romantische liedjes, ondeugende en swingende liedjes, waarvoor iedereen elkaar de dansvloer op trekt. De tijd van “Top of Flop”, en Fenclup, van petticoat en puntschoenen, van Bazooka- kauwgum en Top drop, van Florett of Zündapp tot Tomos en Puch, van Kever tot Daffodil, van vetkuif en suikerspin tot pagekopje of beatlehaar.

De avond begint om 20.00 uur en begint met een optreden van Tiona. Daarna zingt Tiona, samen met de band een aantal liedjes.

Hierna gaan Rob, Ria, Ronnie & de Zippers volop los en kunnen wij allen meezingen en natuurlijk een dansje wagen. Voor wie het leuk vindt, dos je uit in de kleding uit die tijd en pas ook je kapsel aan!

Rob, Ria, Ronnie & de Zippers bestaat uit 7 mensen uit de buurt van Eindhoven. De band speelt liedjes van o.a. Anneke Grönloh, Rob de Nijs, Willeke Alberti en de Fouryo’s en eigen vertalingen van swingende hits van Amerikaanse meidengroepen als de Shangri-las en de Chiffons.

Ook dit jaar organiseert het Landerdse Smartlappenkoor Tiona deze avond. Tiona zou  deze avond niet kunnen organiseren zonder hulp van de sponsors. Dit jaar zijn dit: de Potter, Manders Keukens, Cleaningservice products, Peter Peters, Barli en van Mourik en de Bie notarissen.

Waan je een avondje terug in de tijd en kom op zaterdagavond 23 september naar de Potter in Schaijk. De zaal is om 19.30 uur open. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 01.00 uur. De entree is gratis.

Corry van Schaijk

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Schaijkse evenementenpagina's

Organiseer je ook een jaarlijks terugkerend evenement in Schaijk? Presenteer je zelf op Schaijk een Werelddorp!