Menu

Kubbtoernooike, Bigband Five Six o'seven én M-Art Pop Up

From:

SCHAIJK – In het laatste weekend vóór de zomervakantie vindt de derde editie van het Kubbtoernooike plaats. Ditmaal op de geheel vernieuwde Charme camping ‘Hartje Groen’ aan de Udensedreef in Schaijk. Naast het Kubbtoernooike zijn er nóg meer activiteiten in dat weekend op ‘Hartje Groen’. M-Art Pop Up houdt een expositie en de Schaijkse Bigband Five Six o’Seven treedt op. Hartje Groen heeft een speciaal arrangement samengesteld ‘kamperen in eigen werelddorp’ mét op zaterdagochtend een gezellig Schaijks ontbijt. Stichting Carnaval de Moeslanden komt óók kamperen, dus het belooft een feestelijk weekend te worden.

Derde Kubbtoornooike

Tijdens een verjaardagsfeestje van de Schaijkse carnavalsclub Krek Zat is het idee om een Kubbtoernooi te organiseren geboren. Het doel van dit evenement is om voor alle leeftijd categorieën een leuk en vooral gezellig evenement in het werelddorp Schaijk te organiseren. Zodat jong en oud zich samen in het weekend voor de zomervakantie kunnen uitleven op het KUBB spel en tegelijkertijd op een ongedwongen manier lol met elkaar kunnen hebben. 

Dit jaar vindt het Kubbtoernooike plaats op charme camping Hartje Groen. Een prachtige locatie die weer garant zal staan voor een zeer gezellig en ontspannen Kubb toernooi. Het toernooi wordt gespeeld op het eerste veld op de camping, waar tevens de gelegenheid is om te overnachten. Overnachten op vrijdagavond, een lekker gezamenlijk Schaijks ontbijt op zaterdagochtend, het Kubb toernooi spelen, na-borrelen en nóg een nachtje kamperen.

Inschrijvingen

Het aantal inschrijvingen voor het derde Kubbtoernooike staat al op 32 teams inmiddels. De organisatie heeft een maximum gesteld aan het aantal inschrijvingen en dit is al bijna bereikt. Mochten er zich nog veel meer teams aanmelden dan overweegt de organisatie om een tweede minitoernooike op zondagochtend te organiseren. Vorig jaar is de Kubb met de grote oren, de wisselbeker, gewonnen door een team uit België. Uiteraard hebben zij zich al direct weer aangemeld voor het derde Kubbtoernooike om hun wisseltrofee in België te kunnen houden. Wil jij met een team van 3 personen deelnemen aan het Kubbtoernooike? Wil jij die wisseltrofee in Nederland houden? Meld je dan nu aan, óók voor het arrangement via de website: www.kubbtoernooike.nl

Aanvullende informatie

  • Naam: Kubbtoernooike
  • Locatie: Udensedreef 14, Schaijk
  • Datum: vrijdag, 07 juli 2017
  • Soort: Sport en recreatie
  • Doelgroep: Iedereen
Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Schaijkse evenementenpagina's

Organiseer je ook een jaarlijks terugkerend evenement in Schaijk? Presenteer je zelf op Schaijk een Werelddorp!