Menu

NIEUW! VLOERKLEDEN bij Schoppema Meubel

Nieuw als aanvulling op de collectie van onze banken leverancier URBANSOFA. De vloerkleden collectie. Een aanwinst voor menig interieur. Informatie vind u onder onze link voor de complete vloerkleden collectie:

https://www.urbansofa.nl/carpets/vloerkleden

Goa Patch Taupe vloerkleed

Het Goa Patch karpet  uit de UrbanSofa Rajasthan collectie is gebaseerd op de trendy patch karpetten en  heeft een prachtig gemixt design met een sterke vintage look.

De  Rajasthan vloerkleden en decoratiekussens uit de UrbanSofa collectie kenmerken zich door de rijke uitstraling en schitterende kwaliteit.

Het vloerkleed is handgemaakt in Rajasthan, India en is 160 bij 240cm groot.

Dit karpet is door slimme import nu leverbaar voor de scherpste prijs van Nederland! Dit echte Rajasthan karpet is nu verkrijgbaar van € 299,-  voor slechts  € 179,- !

Alle vloerkleden en decoratiekussens uit de UrbanSofa collectie zijn geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.  UrbanSofa is trots partner van stichting Care&Fair. Door de aanschaf van dit vloerkleed draagt u bij aan het welzijn van kinderen in India.

In het Goa Patch design is ook een bijpassend kussen te verkrijgen voor slechts € 22,50.

Goa Patch Taupe vloerkleed
Friso Schoppema

Website: www.schoppema.com E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer in deze categorie: « Boomstamtafels bij Schoppema Meubel
terug naar boven