Menu

Schitterend Schaijk van start - Win weer mooie prijzen

Schitterend Schaijk laat ons dorp stralen!

Van 12 november 2014 tot 14 januari 2015 gaan we genieten van Schitterend Schaijk. De winkelstraten zijn gezellig verlicht en winkels, woonwijken, buurtschappen en huizen worden prachtig versierd. Natuurlijk roepen wij iedereen op om de handen uit de mouwen te steken en met verlichting aan de gang te gaan, onder het motto laat ons prachtige dorp schitteren!

Tijdens deze twee maanden kunnen wij als dorpsbewoners en alle bezoekers van ons dorp volop genieten van ons fraai verlicht dorp. Daarbij gaat de commissie SeW ook dit jaar weer op zoek naar het meest origineel verlichte huis, bedrijf en wijk of buurtschap. Wij willen iedereen stimuleren om zo origineel mogelijk voor de dag te komen. Voor de mooist verlichte straat of buurt is er een hoofdprijs van €250 en een tweede prijs van €100. Voor het mooist versierde huis is er een hoofdprijs van €100 en een 2de prijs €50. De prijsuitreiking is op zaterdag 13 december tijdens de Glow&Snow feestavond bij de Potter in Schaijk. Zorg dus als gezin of straat dat je op die avond aanwezig bent !

Naast deze prijzen zijn er ook diverse verrassende activiteiten gepland. Natuurlijk vallen Sinterklaas, Kerstmis en Oud&Nieuw in deze donkere periode. Daarnaast organiseert SEW op zondag 14 december een koopzondag in Schaijk en op zaterdagavond 13 december voor de tweede keer de ludieke Glow&Snow Run. Afgelopen jaar met 230 kinderen en 100 volwassen deelnemers. Dit jaar grootser opgezet en naar verwachting 400 kinderen en 300 volwassenen mensen aan de start. Het idee blijft hetzelfde: een sportieve en recreatieve, ludieke run. We willen mensen samenbrengen, gezond bezig laten zijn en ons dorp in de belangstelling zetten tijdens Schitterend Schaijk. Langs het parcours zorgen we voor volop gezelligheid, versiering en muziek. Na de Glow&Snow Run is er een feestavond in cafe de Potter. Daar zullen we de prijsuitreiking doen van Schitterend Schaijk, de prijsuitreiking van de run en daar is ook een feestavond voor alle dorpsbewoners, lopers, fans en iedereen die zin heeft in een gezellige after-glow-party.

Er is dus veel te doen tijdens Schitterend Schaijk, een goede reden om je huis of tuin ook eens extra uit te lichten en te laten schitteren. Wij hopen dat we op onze dorpsbewoners mogen rekenen als het gaat om meedoen, enthousiasme en er samen iets moois van te maken.

Groet,
Schitterend Schaijk

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven