Menu

Zomeractie 2014 - Foto-tassen-wedstrijd !

Hoewel we ons zeer bewust zijn dat het live gaan van deze actie vlak na het neerstorten van het vliegtuig van Malaysian Airlines verre van optimaal is, hebben we besloten de actie toch live te zetten. Uiteraard leven wij ook mee met de nabestaanden van deze vele slachtoffers.

WIN een ''Europese steden trip'' met de Schaijk een Werelddorp vakantiefoto-tassen aktie!

Heb je nog vakantieplannen deze zomer? Promoot Schaijk in de wijde wereld met je Schaijk een Werelddorp tas en laat ons met een originele foto zien hoe jij ons dorp tijdens je vakantie onder de aandacht brengt. Gebruik 'm als strandtas, neem 'm mee naar het topje van de Mont Ventoux, ga er mee shoppen in Milaan, of zorg dat Mickey Mouse er mee op de foto gaat. Bedenk het maar, het is jouw vakantie, jouw tas! Plaats je foto's op onze facebookpagina en maak kans op diverse mooie prijzen. De jury bepaalt welke foto's het leukst zijn en die gaan winnen ! Naast de juryprijs is er ook nog een publieksprijs: bekijk na de zomervakantie de top-10 van ingezonden foto's en stem op je favoriete foto !

1e prijs: Reis cheque van Travel XL twv 250 euro (Europese stedentrip voor 2 personen)

Publieksprijs: MKB cheque (sponsered by SeW) twv 100 euro!


Heb je nog geen Schaijk een Werelddorp tas kunnen bemachtigen? Die is wel nodig om mee te doen aan deze wedstrijd. Daarom is er nog een extra kans om deze tas te bemachtigen. Ze zijn nog beschikbaar bij Travel XL, dus vraag zo'n tas als je komt boeken, je tickets op gaat halen, of gewoon in de buurt bent. Maar let op: op is op en zonder tas kun je niet mee doen !

Bekijk hier de top 13 van vorig jaar om een indruk te krijgen van wat we zoeken:

Spelregels: 

- Iedereen binnen en buiten Schaijk mag meedoen. Ook leden van MKB Schaijk-Reek. (Leden van de commissie dorpspromotie niet: die zijn de jury.)

- De ingezonden foto moet de Schaijkeenwerelddorp (SeW) tas bevatten

- De foto moet buiten Schaijk zijn gemaakt: het gaat immers om de promotie van Schaijk buiten Schaijk.

- Gephotoshopte foto's kunnen niet winnen, tenzij wij het niet zien… Dan is het knap gedaan.

- Door het inzenden van een foto ga je akkoord met het plaatsen van de foto op onze (volledig openbare) Facebook pagina.

- Door het inzenden van een foto ga je ermee akkoord dat SeW je foto zonder enige beperking voor PR doeleinden zou kunnen gebruiken.

- Je mag meerdere foto's inleveren: via Facebook, gemailde foto's plaatsen wij ook op Facebook

- Geldig vanaf lanceerdatum tot 31 augustus 24:00 uur. Vanaf 1 september volgt verkiezing publieksprijs en de uitslag op deze site en op Facebook.

- De 1e prijs winnaar en de ontvanger van de publieksprijs ontvangen de prijs in de vorm van een cheque, hiervoor moet men even mee op de foto voor onze PR. Zonder foto geen prijs ! Deze foto's worden op deze website geplaatst.
- Deze cheque is niet inwisselbaar voor geld en kan alleen bij Travel XL te Schaijk ingeleverd worden bij aankoop van een reis of trip.

- Het gaat er niet om wie de tas het verst of het hoogst brengt: het gaat om de leukste foto (waarbij op een positieve manier promotie wordt gemaakt voor Schaijk ons Werelddorp !)

- Tassen zijn beschikbaar vanaf heden bij Travel XL in Schaijk.
- Voor de publieksprijs wordt vanaf 1 september een top 10 op facebook gezet alwaar je kunt stemmen op jouw favoriet.

- Stemmen kan vanaf 1 september tot en met 15 septemberwaarna de winnaar op de facebookpagina en schaijkeenwerelddorp.nl bekend wordt gemaakt.

De winnende foto van 2013:

3 boedistische monikkjes-263-800-450-801

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven