Menu

Fotowedstrijd: De mooiste foto's van Schaijk

Op 8 maart 2013 is de website van Schaijk een Werelddorp live gegaan in de nieuwe huisstijl. Een van onze wensen is om de site te verversen met mooie nieuwe foto’s van levendige verenigingen, mooie Schaijkse plekjes, genietende mensen, trotse ondernemers en bekende Schoikse minse. Daarom willen we iedereen oproepen om mee te doen aan onze fotowedstrijd. Doe mee en win met je foto een waardebon om te besteden in je eigen Schaijk, van 50, 100 of 150 euro. Ook is er weer een publieksprijs: Een diner voor twee in het nog te heropenen restaurant de Notaris. Kun je meteen even kennis maken. Inzenden kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

We hopen dat jullie allemaal op deze manier ons eerst jubileum mee vieren: op deze manier wordt het nog meer jullie site en kun je nog mooie prijzen winnen ook nog !


Spelregels:

- Iedereen binnen en buiten Schaijk mag meedoen. Ook leden van MKB Schaijk-Reek. (Leden van de communicatie commissie niet: die zijn de jury.)

- We zoeken foto’s om de horizontale / panorama foto’s bovenaan onze site te kunnen verversen (mag ook wel na een jaar), dus zorg dat je foto’s inzendt die aan die criteria voldoen: panorama, mooie Schaijkse plaatjes, passend bij de hoofdstukken van de website, vrolijke en positieve uitstraling, mooi beeld, technisch goede foto.

- De ingezonden foto moet een duidelijke link met Schaijk hebben, zodat deze bruikbaar is voor de jubilerende website. Mogelijke onderwerpen:  foto’s van levendige verenigingen, mooie Schaijkse plekjes, genietende mensen, trotse ondernemers en bekende Schoikse minse. Ook jouw feestje, dus jij bepaalt.

- Gephotoshopte foto's kunnen niet winnen, tenzij wij het niet zien… Dan is het knap gedaan.

- Door het inzenden van een foto ga je akkoord met het plaatsen van de foto op onze (volledig openbare) Facebook pagina en website.

- Door het inzenden van een foto ga je ermee akkoord dat SeW je foto zonder enige beperking voor PR doeleinden zou kunnen gebruiken.

- Je mag meerdere foto's inleveren: via Facebook, gemailde foto's plaatsen wij ook op Facebook

- Geldig vanaf lanceerdatum tot 30 april 24:00 uur. Voor de publieksprijs wordt zo snel mogelijk na 1 mei een top 10 op facebook gezet alwaar je kunt stemmen op jouw favoriet. Op 1 juni volgt de uitslag op deze site en op Facebook.

- De 1e prijs winnaar en de ontvanger van de publieksprijs ontvangen de prijs in de vorm van een cheque, hiervoor moet men even mee op de foto voor onze PR. Zonder foto geen prijs ! Deze foto's worden op deze website geplaatst.

- Deze cheque is niet inwisselbaar voor geld en kan alleen bij de deelnemende bedrijven te Schaijk ingeleverd worden.


Enkele voorbeelden: Zoiets zoeken we !


voorbeeld2

voorbeeld3

voorbeeld1


De uitslag is bekend !

Redactie SEW

Webmaster van Schaijk een Werelddorp!

Website: www.sewd.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven