Menu
Jongeren Vakantie Week

Jongeren Vakantie Week

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

INSCHRIJVING JONGEREN VAKANTIE WEEKEND 2019 GEOPEND!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar, zit je op het voortgezet onderwijs en lijkt het jou leuk om komende zomervakantie een lang weekend gave activiteiten en spellen te doen met vrienden en vriendinnen? Schrijf je dan snel in voor het Jongeren Vakantie Weekend!

Het Jongeren Vakantie Weekend wordt elk jaar speciaal georganiseerd voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar uit Schaijk en omgeving, dus opgeven en meedoen mag ook wanneer je niet in Schaijk woont. We bedenken elk jaar een nieuw thema en nieuwe spellen, maar er is ook zeker tijd om te chillen. Tijdens dit weekend zullen spanning en ontspanning elkaar op een leuke manier afwisselen. Denk hierbij aan stoere (water)spellen, gave en spannende avondprogramma’s, elke avond een kampvuur en lekker eten en drinken! Het weekend vindt dit jaar plaats van vrijdag 12 tot en met maandag 15 juli 2019.

Nieuwsgierig geworden en zin in een weekend vol plezier en avontuur met vrienden, vriendinnen en andere leeftijdsgenoten?

Voor vragen of wanneer jij jezelf wilt aanmelden, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet ons niet te volgen via Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes van dit gave weekend!

Jongeren Vakantie Weekend 2018

  • Gepubliceerd in Nieuws

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en lijkt het jou leuk om komende zomervakantie een lang weekend gave activiteiten en spellen te doen met vrienden en vriendinnen? Schrijf je dan snel in voor het Jongeren Vakantie Weekend!

 

Het Jongeren Vakantie Weekend wordt elk jaar speciaal georganiseerd voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar uit Schaijk en omgeving, dus opgeven en meedoen mag ook wanneer je niet in Schaijk woont. We bedenken elk jaar een nieuw thema en nieuwe spellen, maar er is ook zeker tijd om te chillen. Tijdens dit weekend zullen spanning en ontspanning elkaar op een leuke manier afwisselen. Denk hierbij aan stoere (water)spellen, gave en spannende avondprogramma’s, elke avond een kampvuur en lekker eten en drinken! Het weekend vindt dit jaar plaats van 6 tot en met 9 juli.

 

Nieuwsgierig geworden en zin in een weekend vol plezier en avontuur met vrienden, vriendinnen en andere leeftijdsgenoten? Voor vragen of wanneer jij jezelf wilt aanmelden, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vergeet ons niet te volgen via Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes van dit gave weekend!

Schrijf je snel in!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Het jongeren vakantie weekend is een weekend voor jeugd van 12 tot en met 16 jaar. Het weekend duurt vier dagen en wordt dit jaar gehouden van 21 tot en met 24 juli. Er is altijd veel te beleven tijdens dit weekend. Tijdens de aanvang wordt van iedereen de tassen en slaapspullen in ontvangst genomen en naar de kampeerplaats gebracht. Daarna kan het plezier beginnen!

De precieze inhoud van het kamp houden we nog geheim zodat we jullie kunnen verrassen. We kunnen wel vertellen dat je een beetje lef moet hebben en er zeker enthousiast van wordt! Een leuk weekend dat ieder jaar weer terug komt en waar jullie samen met jullie vrienden en vriendinnen veel kunnen meemaken.

Wij zijn zelf een enthousiaste en jonge groep begeleiders die er samen met jullie een mooi weekend van wil maken en hopen dat jullie nog lang kunnen terug kijken op een top weekend.

Dus wacht niet te lang en geef je snel op met vrienden en vriendinnen voor dit geweldige weekend. Hopelijk zien wij jullie daar! Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

 

Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je snel in!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en ga je graag met je vrienden en vriendinnen een weekendje weg? Dan is het jongeren vakantie weekend misschien wel iets voor jou!

Jongeren vakantie weekend vindt plaats van vrijdag 29 juni tot en met maandag 1 augustus. Het weekend zal gevuld zijn met verschillende activiteiten. We gaan nog niet zeggen wat, maar eerdere jaren zijn we bijvoorbeeld gaan waterskiën en kanoën. Ook zijn er elk jaar sportieve spellen zoals voetbal en volleybal, maar er is natuurlijk ook een feest avond, barbecue en nog veel meer! Daarnaast heb je ook nog genoeg vrije tijd. In de avonden hebben we ook een groot kampvuur om gezellig met zijn allen rondom te zitten met wat lekkers. Er zullen genoeg bezigheden zijn op de locatie waar we verblijven, maar die is nog geheim. Dus heb jij zin in een actief en gezellig weekend vol leuke bezigheden? En dit samen met je vrienden en vriendinnen?

Schrijf je dan snel in!
Opgeven kan via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonneren op deze RSS feed