Menu
Twan van Zandvoort

Twan van Zandvoort

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: www.elkedagbij.nl

Teamleider administratie

ElkeDagBij is een innovatieve administratieve dienstverlener uit Uden. Onder het motto “Nooit meer zelf boekouden” nemen wij ondernemers al het boekwerk uit handen. Automatisering van processen speelt een grote rol bij ons. Administraties zijn hierdoor op dagniveau bijgewerkt. Elke dag bij dus!
ElkeDagBij is geen traditioneel administratiekantoor. Daarom zoeken wij een teamleider die zelf ook ‘out of the box’ kan denken en inspiratie haalt uit vernieuwing. Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een Teamleider administratie.

Bekijk hier de vacature >>

Andersomdernemen - Ondernemers Event Maashorst

Dit GRATIS business event, georganiseerd door ElkeDagBij, is voor iedere ondernemer die interesse heeft in vernieuwing. Wat kan anders? Hoe kan ik andersomdernemen?

Programma andersOmdernemen:

16.00 Ontvangst bij d’n Office
16.30 Opening door Karin Bruers, dagvoorzitter
17.00 Roland de Laak, Jumbo Supermarkt Uden
17.30 Kennissessies. Keuze uit 4 sessies

18.00 BUFFET

18.45 Kennissessies. Keuze uit 4 sessies
19.15 Roy van Boekel, Natuurbegraven Nederland
19.45 Rudy van Beurden, GAAF | positieve energie
20.15 Afsluiting door Karin Bruers
20.30 Wie wint levenslang gratis boekhouden?
20.40 BORREL

Kijk hier op de site van dit evenement >>

Boekhouding voor 2/3 van de starters een lastig verhaal

  • Gepubliceerd in Nieuws

Nooit zelf boekhouden levert veel positieve reacties op.

Op 7 november stond ElkeDagBij in Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht op de startersdag van de Kamer van Koophandel. Uit de gesprekken met de starters bleek dat ze best wel beren op de weg zien om te starten. Allemaal zin om “hun ding” te gaan doen, maar geen zin in gezeur met de boekhouding, verzekeringen of de Belastingdienst.

Lees hier het hele verhaal...>

ElkeDagBij

Boekhouden. Je had er al geen zin in, nu hoeft het ook niet meer. Sterker, van ons mag je niet eens boekhouden. Wij regelen alles: btw-aangifte, bankbetalingen, kredietrapportages, jaarrekening. Name it. Jij hoeft alleen maar te factureren en facturen en bonnetjes te scannen en te betalen. Allemaal snel en makkelijk met ElkeDagBij.

Abonneren op deze RSS feed