Menu
Wesley van Orsouw

Wesley van Orsouw

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

U gaat trouwen!

Voor vele een van de mooiste dagen van hun leven. Wat is er dan fijner om onbezorgd van deze dag te kunnen genieten. Van grote tot kleine bruiloft partijen, Eurotrade Orsouw Party&evenementen service kan u hierbij helpen .

Uw droom dag compleet maken
Wij kunnen uw droom dag, geheel naar eigen wens invullen en compleet verzorgen. Hierin denken wij met u mee. Wesley of Anita van Orsouw komen graag langs voor een persoonlijk Bruiloften door te spreken .

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.. Dit is geheel vrijblijvend en u krijgt meteen een prijsindicatie.

Eurotrade Orsouw

U organiseert een Feest, evenement jubileum ?
Wij verhuren daadwerkelijk alles wat u nodig hebt!

Genieten van een lekkere puntzak frietjes, de kids lekker laten springen op een van de luchtkussens, of gewoon zorgeloos genieten van uw eigen feestje. Wij verzorgen het graag voor u!!


Wij verhuren: frietwagens, attracties, toiletvoorzieningen, plaszuilen, party meubilair & horeca-appartuur. Tevens verzorgen wij koude en/of warm buffet! Natuurlijk kunnen wij dit alles ook nog eens bij u bezorgen en installeren.
Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Onder het motto 'U vraagt, wij leveren'! stelt u zelf uw wensenlijstje voor het feest samen en wij garanderen dat uw wensen vervuld worden.

Eurotrade-Orsouw neemt uw zorgen uit handen en laat u en uw gasten optimaal genieten.

Wist u dat wij een 24uur full serivce verhuurbedrijf zijn ? wij leveren en ophalen 24uur per dag 7dagen in de week.

Neem voor meer informatie gerust een geheel vrijblijvend contact op met ons en laat uzelf verrassen!

Abonneren op deze RSS feed