Menu
Annie Manders

Annie Manders

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

Het is bijna zo ver...

  • Gepubliceerd in Nieuws

Beste mensen,

2016 zit er bijna op en daarom willen we je graag een fijne jaarwisseling wensen en een gezond 2017 in de hoop dat het een prachtig jaar voor je gaat worden.

Mogen we nog één keer om een gunst vragen? We doen mee aan de verkiezing van de "Gouden Gans 2016". Deze gaat naar het project dat de meeste stemmen krijgt van het Nederlandse publiek, de jury van particuliere initiatieven en een vakjury. De hoofdprijs voor het winnende project is € 10.000.

Doe nog een goede daad in 2016 en STEM op EOF via 
www.goudengans.nl/eofghana 

Alvast hartelijk dank!
Namens stichting Equal Opportunity Fund
Annie MandersKomt de "Gouden Gans" naar Schaijk?

  • Gepubliceerd in Nieuws

Bij de laatste tussenstand stond EOF op de 15e plaats. Dus de kans dat we in de top 10 komen is best groot. Maar... daar hebben we nog wel een aantal stemmen voor nodig. Vandaar de vraag om te stemmen, je achterban te informeren via FB, mail of op welke manier dan ook. Het zou toch geweldig zijn als de "Gouden Gans" in Schaijk zou landen. En dat niet alleen: De prijs van € 10.000,- dat we aan het project voor de gehandicapte kinderen kunnen besteden zodat die ookaan hun eigen toekomst kunnen werken. Dank voor alle stemmers, we gaan er voor!!!

Stem daarom op www.goudengans.nl/eofghana 

EOF project voor gehandicapte kinderen in Ghana

Goede doelen week

Rinus van den Heuvel: "Met de komst van een Goede Doelen Week hopen de organisaties dat de gemeenschap het collecteren minder als een overlast gaan ervaren. Mensen kunnen een weloverwogen besluit nemen welk bedrag men aan één of meerdere goede doelen wil schenken". 
Volg ons op Facebook 

Steun EOF om de GOUDEN GANS 2016 hoofdprijs van € 10.000,= te winnen

  • Gepubliceerd in Nieuws


De Schaijkse stichting EOF is genomineerd voor de “Gouden Gans 2016”,  een landelijke verkiezing van Wilde Ganzen. Degene met de meeste stemmen ontvangt €10.000,00 voor “Never Lose Hope” ,het project voor de gehandicapte kinderen in Wa, Ghana. EOF doet daarom een beroep op alle inwoners uit Landerd èn omgeving om voor 31 december te stemmen op dit project. Coördinator Annie Manders: “in de afgelopen 26 jaar heb je EOF altijd enorm gesteund en ik weet dat je ook nu EOF wilt steunen door te stemmen.  

Hoe kun je stemmen

Ga naar de website www.goudengans.nl/eofghana en breng je stem uit. Alle stemmers maken kans op een mooie prijs.*

Waarom deze verkiezing

Het doel van de verkiezing is om de resultaten te laten zien van al die kleinschalige organisaties die zoveel mensen bereiken in ontwikkelingslanden.  Samen met Wilde Ganzen die hun helpt met kennis en financiële steun. 

EOF voor gehandicapte kinderen

Dank zij haar trouwe donateurs heeft EOF al veel projecten uit kunnen voeren op gebied van onderwijs, gezondheidszorg, landbouw, water en kleinschalige microkredieten voor vrouwen.
Het project waar we nu je stem voor vragen is voor opvang, speciaal onderwijs en landbouwactiviteiten voor gehandicapte kinderen. Als we € 10.000,00 winnen, kunnen we dit project verder uitbreiden. Het is een baanbrekend project i.s.m. de Ghanese overheid, Ministeries van Gezondheidszorg en Onderwijs.

Ook ouders en verzorgers krijgen ondersteuning en worden betrokken bij de opvoeding van de kinderen. Dat creëert een belangrijke basis, die hard nodig is, omdat gehandicapten nog steeds niet meetellen, ze worden verstoten en verborgen gehouden. Mensen zien nu dat het ook anders kan en dat ook deze kinderen recht hebben op “Gelijke Kansen”.

banner

Equal Opportunity Fund


E.O.F. steunt sinds 1990 projecten in de noordelijke regio’s van Ghana.
Onderwijs is de rode draad in de projecten van EOF. Wij steunen naast onderwijs ook projecten op het gebied van gezondheidszorg, landbouw, water en microkrediet.  Vaak gebeurt dit door middel van trainingen.

Kwetsbare groepen zoals gehandicapten kinderen, vroegtijdige schoolverlaters of tienermoeders, krijgen aangepast en vooral praktijkgericht onderwijs.
Alle activiteiten zijn erop gericht dat de mensen in Ghana dáár geholpen worden zodat ze leren om op eigen benen te staan.

 

Abonneren op deze RSS feed