Menu
Stichting Festiviteiten Schaijk

Stichting Festiviteiten Schaijk

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

Koningsdag in Schaijk

Hallo jongens en meisjes,

Zoals jullie allemaal wel weten vieren we dit jaar op vrijdag 27 april wederom Koningsdag.

We starten de dag op de parkeerplaats voor basisschool De Regenboog waar jullie vanaf 9.45 uur met prachtig versierde fietsen welkom zijn. Ook dit jaar zijn er natuurlijk mooie prijzen voor de mooist versierde Koninklijke vervoersmiddelen. Om 10.15 uur vertrekken we met de fietstocht naar sportpark van DAW waar we ook dit jaar weer te gast zijn. Hier staan alle spellen weer op ons te wachten zodat het weer een sportieve en gezellige dag kan worden. Deelname is zoals altijd gratis, dus kom allemaal naar DAW om deze dag met ons te vieren. Kinderen van gr 5 t/m 8 kunnen vanaf 14.00 uur ook deelnemen aan het schoolvoetbaltoernooi, dat door DAW georganiseerd wordt.

Overzicht van het programma:

Vanaf 9.45 uur afhalen deelnamekaart fietstocht.

10.15 start fietstocht

10.30 start spelcircuit

13.00 uur einde spelcircuit

14.00 uur start voetbaltoernooi georganiseerd door DAW.

We hopen jullie op 27 april te zien!

Om de organisatie op de dag zelf goed te laten verlopen zoeken we nog spelbegeleiding en schminkers.
Lijkt het je leuk om mee te helpen en ben je ouder dan 12 jaar?
Geef jezelf dan op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groeten Stichting Festiviteiten Schaijk.

Stichting Festiviteiten Schaijk

SFS ziet in 1989 het levenslicht. SFS is ontstaan uit het Schaijkse Oranjecomité. Jaarlijks organiseert de stichting de intocht van Sinterklaas en in samenwerking met de scholen het scholenbezoek van de Sint. Daarnaast organiseert de stichting een feestelijke Koningsdag voor de Schaijkse kinderen. 

Sinterklaas 2016:

De intocht van Sinterklaas in Schaijk wordt dit jaar op 20 november gehouden. De Sint zal die dag rond 14.00 uur aankomen bij het oude raadhuis aan de Pastoor van winkelstraat. 

Na de ontvangst door de burgemeester is er voor de kinderen tot en met groep 5 een spannend verhaal te zien in De Phoenix. Voor de kinderen van groep 6 t/m 8 is er een Sintdisco. Die wordt gehouden in De Pyramide. De entree is gratis. De Sintdisco begint om 14.30 en is om 17.00 uur afgelopen. 

We hopen er ook dit jaar weer een heel gezellig feest van te maken!

Abonneren op deze RSS feed