Menu
Willem Griffioen

Willem Griffioen

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

SALE: HELFT VAN DE HELFT

  • Gepubliceerd in Nieuws
Laatste ronde sale:
HELFT VAN DE HELFT
 
 Woensdag 5 februari starten we met HELFT van de HELFT
op onze najaarscollectie kinderkleding. 75% korting op onze laatste stuks van deze prachtige collectie.
 
Daarnaast geven we 60% korting op alle winterjassen, 50% korting op SNURK pyjama's en 40% korting op een groot aantal dekbedovertrekken, sierkussen en spreien. Check onze outletpagina voor nog meer koopjes of kom kijken, we staan vanaf 9.00 uur voor je klaar.

Welterusten slaapwinkel kinderwinkel

  • Gepubliceerd in Winkels

Welterusten slaapwinkel kinderwinkel is een samenvoeging van twee winkels. Wijnakker Goed Slapen en Welterusten kinderwoonwinkel zijn vanaf 16 September 2008 samengevoegd om als één winkel verder te gaan onder de naam Welterusten slaapwinkel kinderwinkel.

Wijnakker bestond op 8 september 2008 al weer 65 jaar. Opa Wim Wijnakker begon de zaak in 1943. Dochter Maria Wijnakker en Ton Griffioen namen de zaak over in 1984 en in 2008 hebben zij de zaak overgedragen aan zoon Willem en zijn partner Chantal. Wijnakker heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het inkopen en leveren van slaapkamers, matrassen, bedbodems en alles wat daarbij hoort. Willem heeft samen met zijn ouders Ton en Maria een ruime kennis in verschillende slaapsystemen opgebouwd. Daarnaast is er veel ervaring met leveranciers van deze materialen. Bij Welterusten slaapwinkel kinderwinkel kunt U terugvallen op deze jarenlange kennis en ervaring, de uitstekende service en kwaliteit en het persoonlijke advies dat u bij deze producten mag verwachten.

Welterusten Kinderwoonwinkel is een idee van Chantal Broeksteeg. In 2000 begon Chantal haar winkel aan de Runstraat in Schaijk. Ze verkocht handgeschilderde baby en kinderkamers, accessoires en klein kraamkadootjes. Na twee jaar ondernemen groeide Welterusten dusdanig dat er in 2002 een nieuwe locatie werd gekozen. Aan de Pastoor van Winkelstraat heeft Welterusten een brede klantenkring op weten te bouwen door steeds weer meer originele en unieke producten te verkopen. Gaandeweg is er meer kleding aan het assortiment toegevoegd waardoor de winkel nog drukker bezocht werd en de winkel bijna weer te klein werd. In 2008 besloot Chantal om samen met haar partner verder te gaan om zo haar winkel nog verder uit te kunnen bouwen.  

In het compleet verbouwde pand aan de Schutsboomstraat in Schaijk laat Welterusten slaapwinkel kinderwinkel nu zien wat er allemaal mogelijk is voor de slaapkamer, baby en kinderkamer. We hopen U binnenkort te begroeten in onze nieuwe winkel of op onze website.

logo welterusten 3

Abonneren op deze RSS feed