Menu
Willem Griffioen

Willem Griffioen

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

Welterusten Kussen 10-daagse

Het belang van een goed hoofdkussen om volledig uitgerust wakker te worden en klachtenvrij te slapen wordt vaak onderschat. Daarom is het de hoogste tijd voor een kussen 10-daagse. 

Tijdens de Welterusten kussen 10-daagse:

  • Bieden we je de kans om bekend te raken met ons assortiment van 35 hoofdkussens
  • Geven we advies omtrent het juiste hoofdkussen voor jou 
  • Bieden we de mogelijkheid om een hoofdkussen in de winkel te proberen en thuis op je eigen bed te ervaren/testen/uitproberen
  • Ontvang je 10% korting op al onze hoofdkussens
  • Ook op alle bijpassende moltons en kussenslopen ontvang je 10% korting 
  • Krijg je bij aankoop van twee Silvana Support hoofdkussens een Dolce Gusto Mini Me kofffiezetapparaat t.w.v. €99.95 gratis
  • De kussen 10-daagse loopt van zaterdag 30 september tot en met donderdag 12 oktober
  • Actie niet te combineren met andere kortingen of acties 

Voor meer informatie over hoofdkussens en onze collectie volg je deze link 

We zien je graag in onze winkel, want lekker slapen is lekker leven.

Silvana Support hoofdkussen aanbod

Bij aankoop van 2 Silvana Support kussens een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine t.w.v. €99,99 gratis of bij aankoop van 1 Silvana Support kussen een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine tegen bijbetaling van €19,95.Deze actie loopt van 4 september t/m 29 oktober en is geldig zo lang de voorraad strekt.

Nieuw bij Welterusten: SNURK Beddengoed

  • Gepubliceerd in Nieuws

Welterusten heeft het beddengoed en de sierkussens van SNURK in haar collectie opgenomen. Originele overtrekken vanaf €59,95 voor kinderen en volwassenen met leuke prints. Ook mooie sierkussen 50x50cm voor op je bank of bed.   

Gaat Welterusten nu ook stoelen verkopen? Ja, maar de stoelen en alle andere accessoires van Hay zijn dan ook hele mooie Deense Design producten. Naast stoelen ook tijdloze nachttafels, kledingrekken, kleden en overtrekken. 

Welterusten slaapwinkel kinderwinkel

  • Gepubliceerd in Winkels

Welterusten slaapwinkel kinderwinkel is een samenvoeging van twee winkels. Wijnakker Goed Slapen en Welterusten kinderwoonwinkel zijn vanaf 16 September 2008 samengevoegd om als één winkel verder te gaan onder de naam Welterusten slaapwinkel kinderwinkel.

Wijnakker bestond op 8 september 2008 al weer 65 jaar. Opa Wim Wijnakker begon de zaak in 1943. Dochter Maria Wijnakker en Ton Griffioen namen de zaak over in 1984 en in 2008 hebben zij de zaak overgedragen aan zoon Willem en zijn partner Chantal. Wijnakker heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het inkopen en leveren van slaapkamers, matrassen, bedbodems en alles wat daarbij hoort. Willem heeft samen met zijn ouders Ton en Maria een ruime kennis in verschillende slaapsystemen opgebouwd. Daarnaast is er veel ervaring met leveranciers van deze materialen. Bij Welterusten slaapwinkel kinderwinkel kunt U terugvallen op deze jarenlange kennis en ervaring, de uitstekende service en kwaliteit en het persoonlijke advies dat u bij deze producten mag verwachten.

Welterusten Kinderwoonwinkel is een idee van Chantal Broeksteeg. In 2000 begon Chantal haar winkel aan de Runstraat in Schaijk. Ze verkocht handgeschilderde baby en kinderkamers, accessoires en klein kraamkadootjes. Na twee jaar ondernemen groeide Welterusten dusdanig dat er in 2002 een nieuwe locatie werd gekozen. Aan de Pastoor van Winkelstraat heeft Welterusten een brede klantenkring op weten te bouwen door steeds weer meer originele en unieke producten te verkopen. Gaandeweg is er meer kleding aan het assortiment toegevoegd waardoor de winkel nog drukker bezocht werd en de winkel bijna weer te klein werd. In 2008 besloot Chantal om samen met haar partner verder te gaan om zo haar winkel nog verder uit te kunnen bouwen.  

In het compleet verbouwde pand aan de Schutsboomstraat in Schaijk laat Welterusten slaapwinkel kinderwinkel nu zien wat er allemaal mogelijk is voor de slaapkamer, baby en kinderkamer. We hopen U binnenkort te begroeten in onze nieuwe winkel of op onze website.

logo welterusten 3

Abonneren op deze RSS feed