Menu
Volleybalvereniging Peter Peters

Volleybalvereniging Peter Peters

Volleybalvereniging Peter Peters/TSR bestaat al weer ruim 40 jaar. In de naam TSR komen de twee dorpen Schaijk en Reek samen. Wij zijn een gezellige sportvereniging met onze thuisbasis sporthal "De Eeght" in het altijd gezellige Schaijk.

Volleybal doe je in Schaijk bij Peter Peters/TSR

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: www.peterpeters.nl

Nieuwjaarstoernooi Volleybal

Volleybalvereniging Peter Peters organiseert op zaterdag 3 januari 2015 een NIEUWJAARSTOERNOOI van 15.00 tot 18.00 uur in sporthal De Eeght in Schaijk.

Kom jij ook gezellig volleyballen?

Dit toernooi is bedoeld voor alle basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met 8. Het is een leuk toernooi waar je met klasgenoten, vrienden, vriendinnen, broers, zussen, nichten en neven aan mee kunt doen. Dus neem gezellig iemand mee! We maken teams van 4 kinderen. Als je een eigen team hebt is dat ook prima en je hoeft niet te kunnen volleyballen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden en er wordt door de organisatie voor wat lekkers gezorgd.

Wil je gezellig meedoen aan dit sportieve evenement?                                    

Geef je dan voor 21 december op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonneren op deze RSS feed