Menu
Yvonne Bloemers

Yvonne Bloemers

Schaijk Een Wereld Dorp biedt u samen met TravelXL Schaijk  de mogelijkheid om de WERELD te ontdekken. Dicht bij huis of ver weg. Aan u de keus! Wij hebben direct contact met onze agenten in het buitenland dat maakt de prijs voor een verre vakantie bv met de camper door Amerika/Canada of een autorondreis door Zuid Afrika extra aantrekkelijk m.b.t. prijs/kwaliteit. U vraagt en wij draaien wij kunnen de hele WERELD bereiken. Maar ook voor uw vakantie naar bv Turkije kunt u bij ons terecht ook hier maken wij altijd een prijsvergelijk met andere aanbieders. Wij gaan graag de uitdaging aan!

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

Wie jarig is trakteert!

  • Gepubliceerd in Nieuws

 

unnamed_12.png

unnamed_1.jpg

Beste relatie en reisliefhebber,

Wie jarig is trakteert

In 2018 is het precies 15 jaar geleden dat Yvonne Bloemers begon met haar reisbureau. Door de jaren heen maakte ze vele reizen en verkocht ze met veel passie en plezier vakanties. Om het 15-jarig bestaan te vieren maken reizigers de komende tijd kans op een prachtige prijs.
15 jaar geleden startte Yvonne Bloemers met TravelXL. Yvonne kreeg de kans om het reisbureau van de bank over te nemen en in 15 jaar tijd is dit uitgegroeid tot hét bekendste reisbureau van Schaijk en omstreken. Samen met haar medewerksters Betsie van Bakel, Sanne Bongers en Saskia Ponsen, verkopen ze met veel enthousiasme en reisplezier!
 

Persoonlijk reisadvies

TravelXL biedt reizen aan van alle touroperators, maar ook bijvoorbeeld Expedia, Booking.com en Kras reizen. “Tegenwoordig maken wij steeds meer reizen op maat, daarvoor werken wij samen met organisaties uit het buitenland waardoor wij net wat anders aan kunnen bieden”, aldus Yvonne. “We geven graag persoonlijk reisadvies waarmee u zorgeloos op reis kunt.”

In ons reisbureau in Schaijk gaan wij samen met onze klant opzoek naar de mooiste reisbestemmingen, accommodaties en geven tips & weetjes over de locatie. “Wilt u bijvoorbeeld een mooie cruise maken dan helpen wij u daar graag bij, vaak hebben we de reis ook zelf gemaakt en zodoende weten we waar we over praten.”
 

Aanspreekpunt

Dat is dan ook de toegevoegde waarde van TravelXL. “We checken de klant online in, vragen visa aan en doen eigenlijk alles wat er bij de reis komt kijken. Het is echt een stukje zekerheid. De klant hoeft alleen nog maar te genieten van de vakantie.” Daarnaast heeft u een aanspreekpunt. U kunt altijd bij ons terecht  als er wat aan de hand is.

15-jarig bestaan: prijzen

Om het 15-jarig bestaan van TravelXL te vieren krijgt iedereen die in 2018 een reis boekt een prachtige reistas cadeau. Daarnaast wordt er onder alle klanten die tussen 1 november 2017 en 31 maart 2018 een reis boeken een midweek Mallorca verloot voor twee personen.

Op dinsdagavond 16 januari 2018 hebben wij een informatieavond over Amerika/Canada. Hier staat deze avond ook een échte Amerikaanse camper. De avond is gratis maar graag even aanmelden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hierin ontvangt u van ons alle informatie.

 

Bezoek onze website www.travelxl.nl/schaijk voor meer informatie.


Met vriendelijke groet, Team TravelXL Schaijk

 

 

unnamed_13.png

Ga met ons mee!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Ga met ons mee

Altijd al een cruise willen maken maar nog niet de stap

gemaakt? TravelXL organiseert in 2017 een cruisegroepsreis.

Op 25 juni met de Koningsdam vanaf Rotterdam een achtdaagse cruise naar de Noorse

Fjorden. Meer informatie hierover krijgt

u op het reisbureau of op de cruise-avond op 15

december. Deze cruises zijn nu al te boeken.

Cruise bezoek op 15 april

  • Gepubliceerd in Nieuws

Op 15 april gaar TravelXL een cruise bezoeken in Amsterdam. Heeft u interesse geef dit aan bij het reisbureau of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie zie onze site: www.reisbureauschaijk.nl

6 oktober - Informatie over riviercruises bij TravelXL SCHAIJK

Reisbureau TravelXL in Schaijk is zondag 6 oktober geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Tijdens deze Open Zondag heeft het reisbureau een bekende naam uit de reiswereld uitgenodigd. Salesmanager Hannie de Jong van The River Yachting Club komt deze middag om een presentatie te geven over riviercruises. Het maken van riviercruises wordt steeds populairder onder allerlei leeftijdscategorieën. Themacruises worden verkocht als stedentrips, maar dan met alle luxe aan boord.

The River Yachting Club is een Nederlandse rederij welke zich vooral richt op onderscheidende trips als onder andere wine & dine- en kerstreizen. Er wordt gevaren met mooie schepen die voorzien zijn van alle comfort. ‘’Wij zijn ons gaan richten op de vraag naar stijl en klasse, anders dan andere aanbieders. Ik ben erg blij dat TravelXL begrijpt welke kant de markt op wil en dat zij ons hebben uitgenodigd om een presentatie te geven. Volgens mij staat TravelXL al heel lang bekend als het juiste adres wanneer het gaat om klasse, vertrouwen en laagdrempeligheid’’ aldus Hannie de Jong.

Tijdens deze Open Zondag hebben wij speciale aanbiedingen die alleen bij TravelXL Schaijk te boeken zijn. Er is een mooie all-inclusive Kertsmarkten Cruise tegen een zeer scherpe prijs. Tevens bieden wij voor alle klanten, die een cruise van The River Yachting Club boeken op deze dag, gratis vervoer van huis naar schip v.v. aan.

Kom gezellig zondag 6 oktober naar TravelXL Schaijk voor een interessante presentatie en vele aanbiedingen. De koffie staat voor u klaar.

De presentatie begint om 14.00 uur. Graag van te voren aanmelden bij het reisbureau.

TravelXL SCHAIJK

Runstraat 13

5374 AA SCHAIJK

T. 0486-461155

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook: www.reisbureauschaijk.nl

Travel XL Schaijk

  • Gepubliceerd in Winkels

Verkoop van pakketreizen, maatwerk, verzekeringen en alles wat met reizen te maken heeft.
Wij geven u graag advies.Abonneren op deze RSS feed