Menu
Friso Schoppema

Friso Schoppema

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.schoppema.com

NIEUW! VLOERKLEDEN bij Schoppema Meubel

Nieuw als aanvulling op de collectie van onze banken leverancier URBANSOFA. De vloerkleden collectie. Een aanwinst voor menig interieur. Informatie vind u onder onze link voor de complete vloerkleden collectie:

https://www.urbansofa.nl/carpets/vloerkleden

Goa Patch Taupe vloerkleed

Het Goa Patch karpet  uit de UrbanSofa Rajasthan collectie is gebaseerd op de trendy patch karpetten en  heeft een prachtig gemixt design met een sterke vintage look.

De  Rajasthan vloerkleden en decoratiekussens uit de UrbanSofa collectie kenmerken zich door de rijke uitstraling en schitterende kwaliteit.

Het vloerkleed is handgemaakt in Rajasthan, India en is 160 bij 240cm groot.

Dit karpet is door slimme import nu leverbaar voor de scherpste prijs van Nederland! Dit echte Rajasthan karpet is nu verkrijgbaar van € 299,-  voor slechts  € 179,- !

Alle vloerkleden en decoratiekussens uit de UrbanSofa collectie zijn geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.  UrbanSofa is trots partner van stichting Care&Fair. Door de aanschaf van dit vloerkleed draagt u bij aan het welzijn van kinderen in India.

In het Goa Patch design is ook een bijpassend kussen te verkrijgen voor slechts € 22,50.

Goa Patch Taupe vloerkleed

Boomstamtafels bij Schoppema Meubel

Compleet leverbaar ! Boomstamtafels onbehandeld in 200 x 100 cm en 240 x 100 cm vanaf 595,-. Ook bijpassende salontafels 130 x 70 cm en hoektafels 60 x60 cm.

Kom vrijblijvend in de showroom kijken naar deze prachtige collectie. Ingang Schoppema Marskramer en aan de rechterkant vind u de trap naar de 1e verdieping voor Schoppema Meubel.

 

 

Winnaars Zomer Etalagespeurtocht 15 juli

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen zaterdag 15 juli was er de zomer editie van de jaarlijkse etalagespeurtocht. Een kleine 50 enithousiaste kinderen , fietsten en wandelden door het dorp om de logo's te gaan tellen. Het weer werkte goed mee waardoor we terug kunnen kijken op een geslaagde speurtocht. Om 17.00 was de prijsuitreiking bij de "dorpspomp". Er werden drie prijzen uitgereikt in drie verschillende leeftijdscategorieen. De prijswinaars zijn: Jaelinn vd Linden , Finn Roozen en Niek den Brok. Prijswinnaars nogmaals gefeliciteerd en graag tot volgende jaar bij de volgende editie.

Schoppema Meubel is weer geopend.

  • Gepubliceerd in Nieuws

Na een aantal weken van het doen van aanpassingen en het verrichten van schilderwerkzaamheden is het dan zover. Schoppema Meubel is vanaf heden weer open. U kunt ons bezoeken op de bekende bovenverdieping aan de Runstraat 3 te Schaijk. De ingang is net zoals vroeger in de Marskramer. De bekende klapdeuren zijn voor u geopend en via de trap komt u in onze showroom. Hier vind u diverse meubelprogramma's, bankstellen, fauteuils, en eetkamerstoelen. Het geheel word aangekleed met een uitgebreide collectie sierkussen, verlichting en accessoires. Dit zal de komende weken worden uitgebreid. Bij deze nodigen wij u uit om bij gelegenheid een kijkje te komen nemen.

Hieronder een indruk van wat u bij ons kunt verwachten:

Urbansofa

Jouwmeubel

Graag tot ziens bij Schoppema Marskramer/ Schoppema Meubel.

 

 

Marskramer Schaijk

  • Gepubliceerd in Winkels

In 1915 meldt Frans Schoppema (1e generatie) zich bij de plaatselijke notaris en wordt aangesteld als koetsier (eerste auto) op het statige rijtuig van deze belangrijke plaatsgenoot. 10 jaar lang vervoert hij door weer en wind de notaris totdat hij in 1925 een garagebedrijf begint. Hij rijdt taxi’s, verhuurt en repareert auto’s en begint een bedrijf in rijwielen. In 1938 neemt Jan Schoppema (2e generatie) de zaak over en gaat als een dorpswinkel ook artikelen verkopen die dagelijks in het huishouden nodig zijn. In 1966 worden de zaken gesplitst en in de nieuwe winkel, Runstraat 3, komt het verkoopadres voor voor glas, porselein, aardewerk, huishoudelijke en luxe artikelen. in 1967 neemt Frans Schoppema (3e generatie) het roer over. De eerste uitbreiding met toevoeging van broer Mari Schoppema voltooid in 1971. In 1976 komt de tweede uitbreiding om de steeds grotere collectie te presenteren. Schoppema Grootwinkelbedrijf was de roepnaam tot in 1984. Bij inschrijving werd de burgemeesterswoning aangekocht (dependance van de gemeente). Beide panden werden in stijl met elkaar verbonden en het pand bleef grotendeels authentiek en de Alleswinkel werd een feit. Vanaf april 1994 is Friso Schoppema (4e generatie) het team komen versterken. In 1997 komen er plannen voor uitbreiding van de meubel en verlichting afdeling. Boven de winkel is in 2001 op een zelfdragende constructie een etage gebouwd. Met deze uitbreiding is tevens een grote veilige parkeerplaats met dubbele in- en uitgangen gerealiseerd.

 

Abonneren op deze RSS feed