Menu
Friso Schoppema

Friso Schoppema

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.schoppema.com

NIEUW bij SCHOPPEMA MEUBEL

Ook deze nieuwe industriele bank is te bekijken en te testen bij Schoppema Meubel. deze bank bied vele mogelijkheden. U kiest de rug, stiksel , uitvoering, poten , stof of leder. Kom vrijblijvend binnen lopen voor meer informatie.

NIEUW bij SCHOPPEMA MEUBEL

Ook vanaf morgen te bekijken. Deze prachtige bank Vancouver. Leverbaar in stof, eco-leder en leder.

Als u op zoek bent naar een trendy bankstel met karakter, dan is het model Vancouver wellicht iets voor u. Deze bank biedt een hoogwaardig zitcomfort door de vulling van koudschuim, met dons en latex. U kunt uit verschillende opstellingen kiezen.

De metalen industriële poot en de afwerking met dubbel paspel zorgen er voor dat deze bank een stoere uitstraling krijgt. In eco-leder en leder heeft dit bankstel een zichtbare open stiknaad (zoals afgebeeld). Besteld u deze bank in stof, dan wordt deze afgewerkt met een dichte dubbele paspel.

Onderstaande 3 zits is in eco-leder leverbaar voor 1.149,-.

NIEUW bij SCHOPPEMA MEUBEL

Vanaf morgen toegevoegd aan de collectie. Strakke loungebank met vaste kussens. Hij staat nog niet optimaal gepresenteerd maar als test zitten of liggen is al mogelijk. Keuze uit vele stoffen en eco-leder. Stalen van 100% leder worden eind volgende week verwacht.

De Sacramento heeft een stevig zitcomfort door de combinatie van verschillende polyethers. Het bankstel is leverbaar in meerdere opstellingen. Unieke eigenschappen van deze bank zijn de royale klapbare armsteun en de optioneel verkrijgbare hoofdsteun.

Opstelling zoals hieronder op de 1e foto excl. hoofdsteun is 1.499,-.

Winnaars Zomer Etalagespeurtocht 15 juli

  • Gepubliceerd in Nieuws

Afgelopen zaterdag 15 juli was er de zomer editie van de jaarlijkse etalagespeurtocht. Een kleine 50 enithousiaste kinderen , fietsten en wandelden door het dorp om de logo's te gaan tellen. Het weer werkte goed mee waardoor we terug kunnen kijken op een geslaagde speurtocht. Om 17.00 was de prijsuitreiking bij de "dorpspomp". Er werden drie prijzen uitgereikt in drie verschillende leeftijdscategorieen. De prijswinaars zijn: Jaelinn vd Linden , Finn Roozen en Niek den Brok. Prijswinnaars nogmaals gefeliciteerd en graag tot volgende jaar bij de volgende editie.

Schoppema Meubel is weer geopend.

  • Gepubliceerd in Nieuws

Na een aantal weken van het doen van aanpassingen en het verrichten van schilderwerkzaamheden is het dan zover. Schoppema Meubel is vanaf heden weer open. U kunt ons bezoeken op de bekende bovenverdieping aan de Runstraat 3 te Schaijk. De ingang is net zoals vroeger in de Marskramer. De bekende klapdeuren zijn voor u geopend en via de trap komt u in onze showroom. Hier vind u diverse meubelprogramma's, bankstellen, fauteuils, en eetkamerstoelen. Het geheel word aangekleed met een uitgebreide collectie sierkussen, verlichting en accessoires. Dit zal de komende weken worden uitgebreid. Bij deze nodigen wij u uit om bij gelegenheid een kijkje te komen nemen.

Hieronder een indruk van wat u bij ons kunt verwachten:

Urbansofa

Jouwmeubel

Graag tot ziens bij Schoppema Marskramer/ Schoppema Meubel.

 

 

Marskramer Schaijk

  • Gepubliceerd in Winkels

In 1915 meldt Frans Schoppema (1e generatie) zich bij de plaatselijke notaris en wordt aangesteld als koetsier (eerste auto) op het statige rijtuig van deze belangrijke plaatsgenoot. 10 jaar lang vervoert hij door weer en wind de notaris totdat hij in 1925 een garagebedrijf begint. Hij rijdt taxi’s, verhuurt en repareert auto’s en begint een bedrijf in rijwielen. In 1938 neemt Jan Schoppema (2e generatie) de zaak over en gaat als een dorpswinkel ook artikelen verkopen die dagelijks in het huishouden nodig zijn. In 1966 worden de zaken gesplitst en in de nieuwe winkel, Runstraat 3, komt het verkoopadres voor voor glas, porselein, aardewerk, huishoudelijke en luxe artikelen. in 1967 neemt Frans Schoppema (3e generatie) het roer over. De eerste uitbreiding met toevoeging van broer Mari Schoppema voltooid in 1971. In 1976 komt de tweede uitbreiding om de steeds grotere collectie te presenteren. Schoppema Grootwinkelbedrijf was de roepnaam tot in 1984. Bij inschrijving werd de burgemeesterswoning aangekocht (dependance van de gemeente). Beide panden werden in stijl met elkaar verbonden en het pand bleef grotendeels authentiek en de Alleswinkel werd een feit. Vanaf april 1994 is Friso Schoppema (4e generatie) het team komen versterken. In 1997 komen er plannen voor uitbreiding van de meubel en verlichting afdeling. Boven de winkel is in 2001 op een zelfdragende constructie een etage gebouwd. Met deze uitbreiding is tevens een grote veilige parkeerplaats met dubbele in- en uitgangen gerealiseerd.

 

Abonneren op deze RSS feed