Menu
Ruud Derks

Ruud Derks

Bedrijfsleider bij Derks Bedrijfswagens te Uden.

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL:

Zomerlidmaatschap bij tennisclub Schaijk.

  • Gepubliceerd in Nieuws

Zomerlidmaatschap bij tennisclub Schaijk.

Onder het motto: Blijf fit... Sla jezelf de zomer door! biedt tennisvereniging De Witte Schare tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus een zomerlidmaatschap aan voor E 50,-. Zowel jeugd (vanaf 6 jaar) als volwassenen kunnen zich aanmelden. Aan jeugdleden worden gratis 5 tennislessen aangeboden. Elk zomerlid ontvangt een officiële tennispas van de KNLTB. Hiermee kan onbeperkt gebruik worden gemaakt van alle acht verlichte kunstgrasbanen. Bovendien mag men aan diverse toernooien en overige activiteiten deelnemen.

Voor meer info of aanmelden: www.witteschare.nl

Team Kwist het Wel! wint tweede editie van de SOK!

  • Gepubliceerd in Nieuws

Team Kwist het Wel! wint tweede editie van de SOK!

Met nog een zinderende eindronde op de Finaleavond waarbij een voorsprong van 8 punten toch nog teruggebracht werd tot slechts één punt, mag team Kwist 't Wel! zich overall winnaar noemen van de SOK 2016-2017.

Team Roar mar Woar liep het hardste op de koploper in en wist uiteindelijk wel de avond, maar net niet het seizoen te winnen.
Team Lastige Mins, de winnaars van vorig jaar, werden dit jaar knap derde.

Volgend jaar komt er een geheel nieuwe opzet van de SOK - de Schaijkse Ollingjoar Kwis.
De O verdwijnt namelijk en we gaan de hele Kwis in één weekend houden; vrijdagavond de vragen ophalen en spelen, zaterdagavond de uitslag met feestavond. We hopen dan uiteraard op een grote opkomst met veel teams, dan kunnen we er een mooi evenement van maken.

Zegt het dus voort!

Tot volgend jaar. 

 

Derks Bedrijfswagens viert 25-jarig jubileum met flinke verbouwing

  • Gepubliceerd in Nieuws

Derks Bedrijfswagens viert 25-jarig jubileum met flinke verbouwing

'De busremise wordt eindelijk een autobedrijf'

Als je Uden vanaf Zeeland binnen komt rijden zie je aan de linkerkant het pand van Derks Bedrijfswagens. Afgelopen maand is gestart met de uitbreiding van het pand aan de Belgenlaan. "Als de verbouwing klaar is, hebben we ons pand omgebouwd naar een multifunctioneel bedrijfsgebouw waarin alle aspecten van ons werk tot hun recht komen", aldus een trotse directeur.

IMG 8094 2

In 1991 is Jack Derks met zijn autobedrijf begonnen in Schaijk. In een klein schuurtje onderhield en verkocht hij auto's. Het bedrijf groeide zo snel dat er twee jaar later noodgedwongen uitgebreid moest worden en er op het Schaijkse industrieterrein een tweede locatie werd gekocht. Toen er voor de uitbreiding van de activiteiten in bedrijfswageninrichting door zijn broer Ruud nog een derde locatie bij kwam, was het tijd voor verandering. Twaalf jaar geleden kreeg het bedrijf de kans zich te vestigen in de voormalige busremise waarin de broers vandaag de dag nog steeds zitten. "We waren op zoek naar een pand waar we alles onder één dak konden brengen. Deze locatie paste perfect bij onze wensen, zowel qua inrichting als qua grootte", licht Jack toe.

Bosch Car Service

Binnen het totale bedrijf Derks zijn inmiddels een keur aan activiteiten samengebracht, met name gericht op de markt van bedrijfsvoertuigen. In- en verkoop, reparatie en onderhoud, inrichting en aanpassing, alle facetten van een bedrijfswagen worden bij Derks onder één dak uitgevoerd. Op dit moment heeft het bedrijf achttien mensen in loondienst, allen met hun eigen expertise. Maar wat veel mensen niet weten is dat het bedrijf ook een universeel garage en Bosch Car Service bedrijf is. Deze garageformule onderscheidt zich door het vereiste hoge opleidingsniveau van monteurs en de juiste equipment om maximale service te kunnen verlenen, zowel aan bedrijfsauto's als aan personenauto's.

Verkopen en onderhouden

Het bedrijf heeft standaard zo'n 250 bedrijfswagens direct op voorraad. De keuze is zeer gevarieerd. "Wij hebben diverse typen bedrijfsvoertuigen die wij verkopen en onderhouden. Denk hierbij aan koel- en vrieswagens, rolstoelvoertuigen, bakwagens en de reguliere bedrijfsbussen. Ons motto is 'Koop bij de man die het repareren kan!', want het één kan volgens ons niet zonder het ander. Vandaar dat we zeer sterk inzetten op de ontwikkeling in onze specialismen."

IMG 8316 2

Verbouwing

Op 1 november 2016 is het 25 jaar geleden dat Jack Derks zijn eigen bedrijf startte. De recente werkzaamheden om het pand uit te breiden met een nieuwe showroom en ontvangstruimte zullen dit jubileum extra kleur geven. In combinatie met het buitenterrein dat al eerder is uitgebreid is het een ambitieus plan, maar Jack heeft er alle vertrouwen in. "Wij willen graag dat iedereen weet wat er binnen onze muren gebeurt. Vandaar dat we het nu de tijd vonden de busremise om te bouwen naar een bedrijfspand waar alle onze specialismen tot hun recht komen. Deze verbouwing gaat daar zeker voor zorgen!"

Kijk voor meer informatie op www.derksbedrijfswagens.nl

 

Tekst: Caine Doedée - Mooi Uden

 

 

Derks Bedrijfswagens - Commercieel medewerker m/v

Derks Bedrijfswagens verkoopt een breed assortiment lichte bedrijfswagens. Doordat kwaliteit niet alleen een motto is, maar een beleving die door het hele bedrijf merkbaar is hebben wij in de afgelopen jaren een zeer stabiele organisatie weten op te bouwen met een grote naamsbekendheid. Derks Bedrijfswagens gaat met vertrouwen de toekomst in!


Ter uitbreiding van onze Sales Afdeling komen wij graag in contact met een:

Commercieel Medewerker m/v

U bent plezierig in de omgang en gaat graag met mensen om. U beschikt over een goed commercieel inzicht en vindt het leuk om mensen te adviseren. Daarnaast kunt u zelfstandig werken in teamverband. Ervaring in de branche is geen vereiste, interesse in mobiliteit uiteraard wel. Beheersing van de Engelse en Duitse taal is gewenst.


Bent u enthousiast, klantgericht, met een goed besef van kwaliteit en gaat u voor 100% klanttevredenheid, dan maken we graag een afspraak met u. Voor meer informatie over de functie kunt u zich richten tot Rob Kuipers op telefoonnummer: (0413) 24 10 40. Uw sollicitatie kunt u sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie o.b.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Schaijk een Rallydorp 2

  • Gepubliceerd in Nieuws

Schaijk een Rallydorp

De tassencompetitie is weer begonnen!
Ze hadden dus inderdaad toch zo'n mooie "Schaijk een Werelddorp"-tas bij.

Het gaat nu echt beginnen: de trucks zijn door de keuring en rijden vandaag een ereronde door Rosario.
Morgen gaat het hele gebeuren van start en is het voor de thuisblijvers te volgen op RTL7.

Laatste nieuws - Tiona's Smartiesfestival

  • Gepubliceerd in Nieuws

                     

EEN FESTIVAL MET BLOED,ZWEET EN TRANEN

Smartiesfestival in Schaijk op zondag 1 sept

Zaal de Potter open vanaf 14.30

Grote loterij; toegang gratis

Zingen en meezingen is populairder dan ooit; getuige de vele talentenjachten die we de laatste jaren op tv zagen. Het afgelopen seizoen gaf SBS6 daar een geheel eigen draai aan met hun zoektocht naar dé volkszanger van Nederland.

Smartlappenkoor Tiona heeft zich laten inspireren door dit succesvolle programma Bloed,Zweet en Tranen. Twee kandidaten uit dat programma komen naar Schaijk om tijdens het Smartiesfestival in Zaal de Potter op te treden; Leen Zijlmans en Peggy Mays. Deze twee artiesten vullen voor een groot deel het middagprogramma.

Daarnaast heeft Tiona de samenwerking gezocht met het trio Vrolijk Verdriet. Zij hebben zo hun eigen kijk op het presenteren van smartlappen en levensliederen; ze maken ze visueel!

Om het publiek in de juiste stemming te brengen , leuken ze het podium op met allerlei voorwerpen uit de jaren ’50. En zangeres Jos verkleedt zich al zingend in de juiste outfit die bij het liedje past. Samen met Tiona gaan ze twee keer een aantal liedjes zingen, deze optredens staan gepland om 16.30 en 19.15 uur. De 120 zangers en zangeressen van Tiona hebben al lang gerepeteerd om enkele nummers van Vrolijk Verdriet mee te kunnen zingen zoals Sofietje, Een beetje verliefd, Du, Tanze mit mir in den Morgen. Vrolijk Verdriet begint rond 19.45 uur aan een swingende eindsessie met overbekende meezingers. Pas als iedereen te moe is om nog te dansen en te zingen sluit Tiona het festival af.

DE LOTERIJ

Om de toegang gratis te houden doet Tiona elk jaar een beroep op de Schaijkse middenstand en op sponsors om de kosten beheersbaar te houden. De Schaijkse winkeliers hebben zich weer van hun beste kant laten zien en stelden heel veel waardebonnen ter beschikking zo ook de restaurants. De hoofdprijs is een verblijf van een week in een luxe appartement voor 4 pers. In Oostenrijk. Totaal zijn er ongeveer 85 prijzen: badspullen, sieraden, speciaal voor Tiona gemaakte kunstvoorwerpen, keukenapparaten en nog veel meer.

Derks Bedrijfswagens

Derks is een bedrijf met expertise, vakmanschap en 20 jaar ervaring. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in verschillende segmenten om u totaal te kunnen bedienen. Zo beschikken we over een In- en Verkoop, Autoverhuur en een Speciaalbouw divisie evenals een modern ingerichte Werkplaats. Door onze bekwaamheid en onze specialisten, garanderen wij u een 100% tevredenheidgarantie. 
Wij bieden u een totaalpakket welke wij als organisatie van A tot Z zelf realiseren.
Abonneren op deze RSS feed