Menu

15 december - Winterfestijn Schaijk

Winterfestijn Schaijk

Je ruikt de dennennaalden en hoort het knisperende hout in de vuurkorf terwijl je uitkijkt op de grote kerstboom op het plein. Ineens vraagt er iemand achter je of je zin hebt in een lekker broodje bratwurst en een glühweintje en gooit er iemand bij het Kerstboomdarten net een dennenboom in de roos! Je waant jezelf helemaal op een Duitse kerstmarkt maar je staat gewoon middenin ons eigen dorp: Schaijk! Het kan écht! De allereerste editie van Winterfestijn Schaijk staat namelijk op het programma! We horen je al denken... Winterfestijn, wat is dat dan?

We gaan nog niet alles verklappen, maar dit jaar willen we midden in Schaijk op 1 plek een gezellig feest geven voor alle Schaijkenaren. Een winterplein met kraampjes vol lokale & regionale producten, diensten en ludieke spellen. Terwijl jullie lekker op het plein luisteren naar een van de lokale optredens zijn de kinderen ook onder de pannen! Er zijn geweldig leuke spellen en interactieve dingen te doen voor hen op het plein. Maar daar houdt het niet bij op! Terug van weggeweest is namelijk de Glow & Snow Run KIDS! Alle kinderen uit de omgeving worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze nú al legendarische run in het donker door Schaijk. Natuurlijk mag een prijs niet ontbreken, er is een heuse jury voor de mooist verklede kinderen. Hoeveel rondjes kun jij lopen? Of daag je met jouw klas juist een andere klas uit om de meeste rondjes te lopen? 

Daar hoort natuurlijk een podium bij én een prijsuitreiking! Naast de prijsuitreiking voor de Glow & Snow Run KIDS zal ook Schitterend Schaijk een mooie rol hebben in dit evenement. We dagen alle buurtverenigingen, bedrijven en inwoners uit om Schaijk extra mooi en sfeervol te verlichten. Hebben jullie de mooiste versiering of het leukste of gekste idee? Dan winnen jullie een hele leuke prijs!

Later meer informatie! Maar dit Winterfestijn wil je natuurlijk niet missen. Dus noteer alvast in je agenda: 15 december vanaf 18.00 uur! 

Tot snel!

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed