Menu

17 november t/m 5 december - Prijzenfestijn

De Schaijkse winkeliers komen in deze periode traditiegetrouw met hun prijzenfestijn, de jaarlijkse eindejaarsactie om het winkelen in dit 'werelddorp' nóg aantrekkelijker te maken. Uniek is dat alle, bij Schaijk een Werelddorp aangesloten winkels, meedoen aan het prijzenfestijn.

Als klant ontvangt men bij de deelnemende winkeliers in de periode dat de actie loopt bij besteding van iedere 10 euro een lot (maximaal 30 loten per transactie). Het enige wat je als klant hoeft te doen is het lot invullen en inleveren bij een van de verzamellocaties.

Royale prijzenpot
Er worden twee trekkingen gehouden. Loten doen de gehele periode mee, zowel bij de eerste als tweede trekking. De prijzen zijn in de vorm van waardebonnen op naam van de deelnemende bedrijven. Van ieder bedrijf zitten er waardebonnen in de pot en zijn er twee hoofdprijzen te winnen. De grote prijzen zijn in de vorm van de Schaijk een Werelddorp-waardebonnen, die bij iedere deelnemende winkel zijn te besteden.

Lees meer...

17 november - Hutspotconcert Schaijkse orkesten

Op zaterdag 17 november 2018 gaat er een uniek concert gegeven worden door drie Schaijkse orkesten die hun sporen in de wijde omgeving al jaren verdiend hebben.

Het Fanfare orkest van Muziekvereniging Concordia zal in samenwerking met Blaskapelle Fresia en BigBand 05-06-‘07 een avondvullend programma verzorgen waarbij de verschillende ingrediënten oftewel muziekstijlen als een hutspotgerecht voor U als luisteraar opgediend zullen gaan worden. Als extra jus , zal het slagwerkorkest van Muziekvereniging Concordia per orkest een ondersteuning verzorgen zodat de smaakpapillen nog verder geprikkeld zullen worden.

Om het verschil in muziekstijlen duidelijk naar voren te laten komen hebben de orkesten ieder in hun eigen stijl het nummer Jan Klaassen de Trompetter (Rob de Nijs) laten arrangeren, zodat U van de verschillende basis-ingrediënten kunt genieten in het zelfde gerecht..

Orkesten hopen met dit gezamenlijk concert de belangstelling voor hun eigen muziekstijl - blaas- en slagwerkmuziek, Böhmisch, Mährische blaasmuzieken pop, rock, funk, soul , jazz - onder de Schaijkse bevolking nog meer bekendheid te geven, maar bovenal om te laten zien dat ook op muziekgebied Schaijk een werelddorp is. Kortom een hutspot van muziek die voor elke aanwezige een ingrediënt heeft wat hem of haar het beste smaakt.

Komende tijd zal er meer informatie verstrekt gaan worden, houdt dus de media in de gaten.

Noteer alvast in uw agenda de datum:

HUTSPOTCONCERT zaterdag 17 november aanvang 20.00 uur in Dorpshuis De Phoenix

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed