Menu

27 oktober - TIONA Schaijk treedt op met TIONA Nijnsel

‘Nationale TIONA-avond’ in Nijnsel

Smartlappenkoor TIONA uit Schaijk is uitgenodigd om op zaterdag 27 oktober a.s. een gezellige avond te verzorgen samen met blaasorkest TIONA uit Nijnsel. Ook andere clubs met dezelfde naam zijn uitgenodigd op deze avond. (Er schijnt nog een wielerclub, dartclub, zaalvoetbalteam, skiclubje, bowlingteam en biljartteam te bestaan met de naam TIONA.) Bij alle clubs staat TIONA voor Thuis Is Ook Niet Alles.  Allemaal clubs die het dus gezellig vinden zo nu en dan eens van huis te zijn.

Blaasorkest Tiona in Nijnsel organiseert elk jaar op de laatste zaterdag van oktober een ‘Blaasorkest Plus’- avond, waarop andere muziekgezelschappen worden uitgenodigd om met hen een gezellige avond te verzorgen. Deze avonden vinden steeds plaats in hun thuisbasis, zalencentrum De Beckart in Nijnsel, bij Sint Oedenrode. Dit jaar bestaat het blaasorkest 20 jaar en men wilde dus iets speciaals doen. Vandaar dat het idee ontstond voor deze ‘nationale Tiona-avond’.

De avond wordt vooral gevuld met afwisselend een optreden van het smartlappenkoor en van het blaasorkest. Halverwege de avond worden ook enkele nummers gezamenlijk uitgevoerd. Spannend, maar het belooft erg gezellig te worden.

Iedereen is welkom om deze avond vol met zang en swingende blaasmuziek mee te maken. De toegang is gratis. De avond begint om 20 u., de zaal is open vanaf 19.30 u.

Adres zalencentrum De Beckart: Oude Lieshoutseweg 7, Nijnsel / St. Oedenrode

Lees meer...

27 oktober - Voorronde NK Legpuzzelen

In Het Wapen van Reek vond eind 2017 voor het eerst een voorronde plaats voor het NK Legpuzzelen. Dat was zo'n succes dat de organisatie zaterdag 27 oktober op herhaling gaat. Daarmee is Reek één van de twaalf locaties waar je jezelf kunt kwalificeren voor het NK Legpuzzelen 2019 op 30 maart in Roelofarendsveen. Op die manier krijgen heel veel puzzelfans de kans om deel te nemen aan dit grootse en gezellige evenement.

Tijdens de voorrondes van het NK Legpuzzelen leggen teams van vier personen, net als bij de finale, een duizend stukjes tellende Jan van Haasteren-puzzel. Per voorronde kwalificeren de eerste vier teams die als snelste de puzzel volledig en correct hebben gelegd. De voorronde in Het Wapen van Reek was vorig jaar uitverkocht. Wil jij dit jaar met vrienden je geluk beproeven? Schrijf je dan snel in via www.nklegpuzzelen.nl. In totaal is er door heel Nederland plek voor tweeduizend puzzelfans, waarvan er bijna twee de strijd met elkaar aangaan tijdens de finale op 30 maart.

Lees meer...

27 oktober - 50+ beurs Schaijk

Maak kennis met wat KBO-Schaijk voor u kan betekenen. KBO-Schaijk richt zich op senioren vanaf  de leeftijd van 50 jaar. De onderafdelingen zullen zich presenteren en u overtuigen dat het ook voor u zinnig is om lid te worden. Loop binnen op de 27e tussen 11.00 - 17.00 uur.

De toegang is gratis.

Locatie:
Dorpshuis De Phoenix
Pastoor van Winkelstraat 11
5374 BG Schaijk

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed