Menu

Sissy Ploegmakers

Naam: Sissy Ploegmakers

Naam bedrijf: Kapsalon Ploegmakers

Adres bedrijf: Past. Van Winkelstraat  30

Site: www.kapsalonploegmakers.nl en www.dreadlocks.nl

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving gezin: partner, twee kinderen

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw unieke manier van zaken doen?

Met onze hoge vakkennis (wij steken erg veel energie in educatie) zorgen wij dat het niveau van onze werkzaamheden erg hoog ligt en dat gecombineerd met een gezellige losse sfeer maakt ons uniek in de regio.

Wie ben jij als ondernemer?

 Ik ben de 3e generatie in het kappersvak en ben echt opgegroeid in de salon. Ik hou ontzettend veel van haar en vind het fantastisch om iemand mooier te maken door middel van mooi haar. Ik geloof in educatie en een positieve probleemoplossende denkwijze. ik vind nieuwe media en technologische ontwikkelingen in mijn vakgebied interessant en probeer hiervan op de hoogte te blijven en toe te passen indien het bij onze salon past. 

Op welk product dat jouw bedrijf levert, ben je het meest trots? En waarom?

Het is te gek om te zien hoe zelfverzekerd een vrouw kan worden als we gebruik maken van haarvermeerdering dmv onze Great Lengths extensions. En als we dan ook terughoren van onze klanten dat zij zelfs bij andere kappers complimenten krijgen over de door ons geplaatste hairextensions, dan ben ik wel trots!

Hoe zie je je bedrijf over 5 jaar?

Dan hoop ik dat we met z'n allen nog steeds mooi haar maken en dat wij tevreden klanten mogen houden, want daar doe je het voor!

Hoe zie jij de toekomst voor de Schaijkse ondernemers?

 Ik hoop dat we er met z'n allen voor kunnen zorgen dat Schaijk een aantrekkelijk dorp blijft en dat iedereen er graag heen blijft gaan. 

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jouw toekomstbeeld?

 In Schaijk blijven winkelen en actief blijven voor het dorp

terug naar boven