Menu

Arno en Herbert van der Heijden

From:

Naam: Arno en Herbert van der Heijden

Naam bedrijf:
Van der Heijden bouw en ontwikkeling
FIT Ingenieurs

Adres bedrijf: Industriepark 8 Schaijk

Site:

www.vd-heijden.nl
www.fit-ingenieurs.nl

E-mail adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving gezinnen:

Arno (49) getrouwd met Fleur en vader van vier zonen en woonachtig in Uden. Herbert (46) getrouwd met Laura en vader van vijf zonen en woonachtig in Schaijk.

Wie zijn jullie als ondernemer?

Sinds 1995 zijn wij de 4de generatie die richting en sturing geeft aan een familiebedrijf dat al 125 jaar actief is in ontwikkeling en bouw in de breedste zin vanaf initiatief tot en met beheer en onderhoud. Daarnaast zijn we sinds 2012 eigenaren van FIT ingenieurs. Een onafhankelijk bedrijf wat adviseert in huisvestingsvraagstukken en gebouwen uitwerkt in een virtuele omgeving (BIM/revit).

Wat maakt jullie uniek? Wat is jullie unieke manier van zaken doen?

Door de rijke ervaring zijn wij in staat “in de huid” van de klant te kruipen en echt samen met hem/haar de vertaling te maken van zijn/haar droom naar een gebouw wat zijn/haar verwachtingen overtreft, voldoet aan de eisen/wensen van de toekomst en gerealiseerd wordt middels strak georganiseerde processen.

Doordat we werken met zelfsturende teams zijn de lijnen met de klant en alle betrokken partners kort. Hierdoor wordt klantwaarde verhoogd, verspillingen geminimaliseerd en iedereen geïnspireerd om zijn of haar werkzaamheden slimmer, sneller en steeds beter te doen. Door met vaste partners te werken is kennisdeling en daarmee het lerend vermogen in de organisatie groter en resulteert het uiteindelijk in een beter proces en beter product.

Op welk product dat jouw bedrijf levert, zijn jullie het meest trots? En waarom?

Op de eerste plaats zijn we enorm trots op het 125-jarige bestaan van ons bedrijf dit jaar. Een mijlpaal die we uitgebreid gaan vieren tijdens “een lang weekend weg” met al onze gewaardeerde medewerkers, hun partners, kinderen en eventuele kleinkinderen. Een uniek moment om samen bij stil te staan. Uiteindelijk werken we al jaren samen aan het succes van Van der Heijden.

Kijkend naar producten, wij bouwen alles op gebied van wonen, werken, sport & recreatie, educatie en zorg. Dromen realiseren voor klanten vanaf idee tot en met ingebruikname geeft ons een enorme drive. Natuurlijk zijn er projecten waarbij je meer gevoel en emotie hebt dan bij andere. Maar elke trotse klant maakt ons weer trots. Bij een tevreden klant heb je gewoon goed je best gedaan en kwaliteit geleverd. Bij een trotse klant heb je verwachtingen overtroffen. Daar zijn wij en onze medewerkers dan trots op.

Hoe zien jullie het bedrijf over 5 jaar?

Waar we elke dag aan werken de komende jaren is, dat de klant en de medewerker “Van der Heijden” als een merk beleeft. Een werkomgeving waar teamflow/familiegevoel hoog in het vaandel staat en waar talent wil zijn. Een bedrijf dat met gedreven en betrokken medewerkers dromen realiseert voor trotse klanten. Continu vooruitstrevend zijn en vooruitlopen op de markt om zo steeds verwachtingen van de klant te overtreffen. We willen gecontroleerd groeien in marktaandeel en aantal medewerkers. Daarom zijn we altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers uit het dorp of de nabij regio die ons team komen versterken.

Hoe zien jullie de toekomst voor de Schaijkse ondernemers?

Onzes inziens zijn we in Schaijk op de juiste weg. Schaijk een werelddorp begint steeds meer vormen aan te nemen. Weliswaar in een tempo wat velen graag anders zouden zien, maar de stijgende lijn is er. De sociale voorzieningen zijn op orde, het woningaanbod is breed, de plannen voor realisatie voor een nieuw centrumplan worden steeds concreter, horeca bloeit op, recreatie leeft, de omgeving Maashorst / Herperduin is geweldig voor iedereen, jong en oud. De sportclubs zijn (binnenkort) allemaal up-to-date. Kortom een dorp wat leeft en waar bedrijvigheid is. Daar pikt iedere ondernemer zijn vruchten van. Je moet er wel wat voor doen, het komt niet aanwaaien. Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jullie toekomstbeeld?

Door met een positieve intentie, de initiatieven die worden genomen om Schaijk leefbaarder te maken, te blijven ondersteunen in welke vorm dan ook. Vrijwilligerswerk, tijdsbesteding of financieel. Alles wat aandacht krijgt, groeit! Zo ook Schaijk. Als iedereen kan blijven wonen, werken, recreëren of verzorgd worden, hebben we in Schaijk bestaansrecht. Schaijk een werelddorp….dus niet alleen binnen de dorpsgrenzen kijken maar ook ver daar buiten.

terug naar boven