Menu

Luuk Bruijsten de Makelaar

Naam: Luuk Bruijsten

Naam bedrijf: Th. van Casteren Makelaardij & Taxatieburo

Adres bedrijf: Pastoor van Winkelstraat 39B te Schaijk

Site: www.vancasteren.nl

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving gezin: Samenwonend met Daphne Lange (eigenaresse van Cleanservice Products in Schaijk)

Wie ben jij als ondernemer:  

De makelaardij is een fantastisch dienstverlenend vakgebied waar ik me helemaal thuis voel! Iedere dag ontmoet je nieuwe mensen en heb je weer andere vraagstukken. Deze diversiteit levert me veel energie op, die ik graag terug geef aan mijn opdrachtgevers.  Ik zie mezelf daarbij als een betrouwbare adviseur die graag klanten ontzorgt, dit in combinatie met veel lokale marktkennis en creativiteit.

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw unieke manier van zaken doen?

Waar veel makelaarskantoren zich tegenwoordig alleen nog richten op verkoop of taxaties van woningen liggen onze specialismen veel breder. Wij hebben expertise op het gebied van zowel particulier-,  zakelijk- als agrarisch onroerend goed. Deze combinatie maakt ons uniek in het werkgebied waar we opereren. Daarbij richten wij ons als kantoor juist op het buitengebied van gemeente Landerd en Oss en hebben daardoor veel feeling met de markt en een zeer goed netwerk. Dit in tegenstelling tot veel andere makelaarskantoren die het buitengebied er maar “bijdoen”.  Wij voelen ons thuis in de dorpen en leveren daardoor dienstverlening met een dorps karakter!

Op welk product dat jouw bedrijf levert, ben je het meest trots? En waarom?

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf dus een echt product hebben we niet, maar ik ben trots op  het brede pakket van dienstverlening en expertise en de snelheid waarmee we dit leveren. Resultaatgericht maar met nog steeds met veel aandacht voor de klant.

Hoe zie je je bedrijf over 5 jaar?

Een makelaarskantoor wat nog steeds een compleet diensten pakket levert en dat gevestigd blijft in Schaijk! Als bedrijf zullen we gegroeid zijn en zeker ook met de tijd meegaan, maar wel met behoud van het persoonlijke karakter. Ik kijk er naar uit om de nieuwste innovaties op ons vakgebied van bijvoorbeeld vastgoedpresentatie in de praktijk te gaan brengen.

Hoe zie jij de toekomst voor de Schaijkse ondernemers?

Positief! Schaijk is een levendig dorp met veel onderneemgeest.  Daar waar veel dorpen leeglopen zit Schaijk juist in de lift. Als bedrijven blijven samenwerken en een positief signaal zoals “Schaijk een werelddorp”  uitstralen moeten ondernemers daarvan kunnen profiteren.

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jouw toekomstbeeld?

Door een echte ambassadeur van Schaijk te zijn. Ben trots op waar je vandaan komt en straal dit ook uit.  Ben maatschappelijk actief en zet je in voor het verenigingsleven. Schaijk moet een bruisend dorp blijven met regionale aantrekkingskracht. Een heerlijke plek om te wonen met een prima voorzieningenniveau. Dit is voor iedereen positief, maar zeker ook voor de woningmarkt!

Met hartelijke groeten,

Luuk Bruijsten

terug naar boven