Logo
Print deze pagina

Stefan en Jenny Kouwenberg

Stefan en Jenny Kouwenberg

Naam: Stefan & Jenny Kouwenberg

Naam bedrijf: Kouwenberg Infra BV

Adres bedrijf: Industriepark 2C te Schaijk

Site: www.kouwenberginfra.nl

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving gezin: Getrouwd trotse ouders van Roos (8) en Jaap (6).

 

Wie ben jij als ondernemer? Een trotse vak idioot die gedreven door passie probeert grensverleggend te ondernemen en daardoor niet bang is om van de geijkte paden af wijken.

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw unieke manier van zaken doen? Samenwerken, samen met de opdrachtgever op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Op welk product dat jouw bedrijf levert, ben je het meest trots? En waarom? Het meest trots zijn we op het feit dat we voor onze opdrachtgevers totale oplossingen kunnen bieden op het gebied van sleufloze technieken mede door de recente uitbreiding van ons machine park.

Hoe zie je je bedrijf over 5 jaar? Een bedrijf gedreven door een gepassioneerd team van vakmensen.

Hoe zie jij de toekomst voor de Schaijkse ondernemers? Positief, in Schaijk zitten veel ondernemers die allen erg  sterk in zijn op zijn/haar vakgebied.

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jouw toekomstbeeld? Het zou mooi zijn als er onder de Schaijkse jongeren een interesse voor sleufloze technieken ontstaat zodat ook voor de toekomst wij kunnen blijven putten uit Schaijkse medewerkers. Daarnaast is Kouwenberg Infra een bedrijf welke verder kijkt dan de Schaijkse grenzen. 

evertkn.nl MG 9998


Schaijk een Werelddorp, alle rechten voorbehouden.