Menu

Moniek Droomers Peters

Naam: Moniek Droomers Peters

Naam bedrijf: Bodyfashion Minerva

Adres bedrijf: Schutsboomstraat 28, 5374 CC, Schaijk

Site: www.bodyfashionminerva.nl

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omschrijving gezin: Ik ben Moniek Droomers, 12/5 jaar getrouwd met Mark Droomers en we hebben 2 dochters, Iris van 10 en Maud van 5.

Wie ben jij als ondernemer? Ik ben een kleine zelfstandige die alweer 12 jaar met veel plezier haar eigen lingeriezaak in Schaijk runt. Sinds kort is bodyfashion Minerva ook online gegaan! www.bodyfashionminerva.nl is mijn nieuwe webshop.

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw unieke manier van zaken doen? Dat ik zelf met iedere klant persoonlijk contact heb en daarom goed weet wat de wensen van mijn klanten zijn, daardoor kan ik een goed passend advies geven.  Verder verzorg ik zelf de inkoop van mijn collectie en luister goed naar mijn klanten wat ze graag willen dragen.

Op welk product dat jouw bedrijf levert, ben je het meest trots? En waarom? Het meest trots ben ik op mijn ruime collectie, zodat ik elke klant ongeacht de leeftijd en maat, van mooie comfortabele, prettig dragende lingerie kan voorzien

Hoe zie je je bedrijf over 5 jaar? Hopelijk ben ik dan nog steeds aan het uitbreiden met nieuwe merken en bv badkleding lijn. Het zou ook leuk zijn om nog wat later mijn dochters aan het werk te zien in de winkel.

Hoe kunnen Schaijkenaren bijdragen aan jouw toekomstbeeld? Het is belangrijk dat we met z'n allen in Schaijk blijven kopen zodat ons winkelaanbod kan blijven bestaan!

terug naar boven