Menu
Cindy Ankone - van Erp

Cindy Ankone - van Erp

Praktijk Frydag kinderen

Mijn naam is Cindy Ankone - van Erp, 39 jaar en woon in Schaijk. In 2008 ben ik afgestudeerd als Vaktherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb bijna 10 jaar op een basisschool gewerkt, waar ik met kinderen werkte aan hun sociaal-emotionele problemen. Binnen 'Praktijk Frydag' begeleid ik kinderen, tieners en volwassenen door middel van vaktherapie, coaching & trainingen. Volwassenen kunnen binnen mijn praktijk terecht voor vaktherapie en coaching. Kinderen kunnen ook bij de praktijk terecht voor vaktherapie en kindercoaching, maar ook voor verschillende trainingen: 'Ik leer anders', training sociale vaardigheden, weerbaarheidstraining en faalangstreductietraining.

Praktijk Frydag Tieners en Volwassenen

Bij vaktherapie ligt de nadruk op het ervaren en minder op het praten. Veel volwassenen en tieners praten niet zo graag. Voor hen kan het goed zijn om binnen de veilige setting van de vaktherapie aan hun problemen te werken. Er wordt gebruik gemaakt van ervaringsgerichte en creatieve werkvormen, die aansluiten bij de interesses van de cliënt. Voor kinderen sluit het ervaren en het doen heel erg aan bij hun belevingswereld. Kinderen leren door te spelen.

Vanuit mijn ervaring met vaktherapie maak ik ook trainingen op maat. Bijvoorbeeld voor kinderen met een vorm van autisme of ADHD/ADD. Ik heb onder andere gewerkt met kinderen met angststoornissen, faalangst, selectief mutisme, ADD, ADHD, verschillende vormen van autisme, echtscheidingsproblematiek & hechtingsproblemen. Bij kinderen behoort begeleiding onder schooltijd ook tot de mogelijkheden.

Ik vind het een mooie afwisseling om zowel met volwassenen, tieners als kinderen te werken. Met tieners en volwassenen zit je op een heel ander niveau en dit vraagt weer een andere aanpak. Het brengt mijzelf ook weer nieuwe inzichten en leermomenten.

Praktijk Frydag is gevestigd in Gezondheidscentrum Landerd en biedt daarnaast ook trainingen en coaching aan in een breder gebied in Noord-Brabant en Gelderland, bijvoorbeeld op scholen of in een cultureel centrum. 

Praktijk Frydag locatie Gezondheidscentrum Landerd in Schaijk

Binnen Praktijk Frydag wil ik kinderen, tieners en volwassenen verder helpen die vastlopen op een bepaald gebied. Ik vind het belangrijk om een goede vertrouwensrelatie met cliënten op te bouwen. Dat is een voorwaarde om hen verder te kunnen helpen. Door zowel training, coaching als vaktherapie aan te bieden, is er eigenlijk voor elke cliënt wel een passende aanpak te vinden. Dat vind ik het mooie van mijn vak. Aansluiten bij de interesses en behoeftes van mijn cliënten en samen tot oplossingen komen.

  E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.praktijkfrydag.nl

Social Profiles

LinkedIn

Speelgoed- en kledingmarkt Schaijk

Op 13 november vindt er een tweedehands speelgoed en kledingmarkt plaats in Schaijk. Praktijk Frydag is hier ook te vinden. Kom eens kennismaken of je vragen stellen. Je bent van harte welkom!

Sint-inkopen en verkopen
Je kunt natuurlijk ook je sint-inkopen komen doen op de speelgoedmarkt. Entree is slechts € 1,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Ook zijn er nog kramen te huur (60x240cm) voor € 12,50. Dus ruim je zolder op en kom speelgoed en kinderkleding verkopen op de markt!

Kraamhuur
Let op: Heeft u geprobeerd om de facebookpagina van de speelgoedmarkt te bereiken door het webadres rechtstreeks in de browser in te toetsen? Dat werkt helaas niet. Probleempje met Facebook. De pagina is te bereiken door in de zoekbalk van Facebook in te toetsen: speelgoedmarktschaijk.

Inschrijven hiervoor kan via een bericht te versturen via de facebookpagina van speelgoedmarktschaijk of door het bedrag met je naam/e-mailadres/telefoonnummer achter te laten bij Peuterspeelzaal de Ukkepuk op werkdagen tussen 8.45 en 11.45. 

Contact speelgoedmarkt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Praktijk Frydag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld! Zo kunnen we er samen een gezellige markt van maken.

 

Praktijk Frydag

Praktijk Frydag is gevestigd in gezondheidscentrum Landerd (Schaijk). Praktijk Frydag biedt vaktherapie en coaching aan kinderen, tieners en volwassenen en verzorgt daarnaast voor kinderen ook sociale vaardigheidstrainingen, weerbaarheidstrainingen, faalangstreductietrainingen en de training 'Ik leer anders'.

Abonneren op deze RSS feed

Onze evenementen

Ons nieuws

Onze aanbiedingen

Onze vacatures