Menu

Artisan Decoratieven

From:

Wij zijn een relatief jong bedrijf, dat er sinds 1998 in geslaagd is om van onze hobby ons werk te maken.

Door onze grote veelzijdigheid in vakmanschap en creativiteit te combineren flexibiliteit en een hoop enthousiasme is er altijd wel een oplossing te bedenken voorde dingen die nu nog een probleem lijken te zijn of iets leuks te maken op plaatsen die nu nog leeg zijn.

Onze clientèle bestaat enerzijds uit mensen die precies weten wat ze willen, alleen niet de mogelijkheden en kennis hebben om dit te realiseren, in feite  dus alleen iemand nodig hebben om hun ideeën uit te voeren.

Anderzijds uit mensen die graag iets anders dan anders , iets aparts/leuks willen( bijv. op een bepaalde plaats in huis of in de tuin), maar hier zelf nog niet de juiste ingeving voor gekregen hebben en hiervoor dus graag onze hulp inroepen.

Het adres voor decoratieve objecten en creatieve oplossingen op maat.

-van bijv. metaal, steen of hout.

-voor binnen of voor buiten.

-naar uw of ons idee.

 

Aanvullende informatie

  • Naam bedrijf: Artisan Decoratieven
  • Contactpersoon: Dirk Megens
  • Adres: Pastoor van Winkelstraat 90
  • Telefoonnummer: 0486463130
  • Branche: Decoratie/ Klussen
  • Bedrijfsactiviteiten: a
  • Jaar van oprichting: 2008
  • Bedrijfsgrootte: 1
  • Lid MKB Schaijk- Reek: Lid MKB Schaijk- Reek
Dirk Megens

Autarkia is een ambachtelijke biologische Shiitakekwekerij in een eetbare Permacultuurtuin.

Wij kweken onze paddenstoelen allemaal op boomstammen buiten, zoals dat in Japan al zo'n 2000 jaar gebeurt. Hierdoor krijgen we de lekkerste, meest gezonde Shiitake. Dit doen wij in een tuin die wij volgens de principes van de Permacultuur hebben aangelegd, waar doorheen wij een Blotevoetenpad hebben gecreëerd. Wij geven rondleidingen waarbij u kennis maakt met de wijze waarop wij deze bijzondere paddenstoel kweken en uitleg krijgt over de verschillende elementen van Permacultuur die in onze tuin verwerkt zijn. 

Nieuwsgierig geworden: kijk eens op  www.autarkia.nl voor meer informatie.

Website: www.autarkia.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
terug naar boven

Onze evenementen

Onze aanbiedingen

Onze vacatures